AlgOmega 3

Jag har ju berättat för er förut om hur jag börjat att äta tillskott för att hjälpa min kropp att komma i balans igen. Jag hade ju väldiga problem med min mage i somras och ni kan läsa mer om det i ett inlägg jag skrev förut här.

I dag mår jag så mycket bättre tack vare de tillskott från Helhetshälsa som jag åt för min mage och givetvis i en kombination av bra och näringsrik kost.

Men något som också är viktigt för att få till en bra balans i kroppen är att vi får i oss tillräckligt med Omega 3. Då vår kropp inte själv kan producera Omega 3 så är det viktigt att vi får i oss det via maten eller tillskott.

I dag har många brist på Omega 3 och med det kommer en del allvarliga symptom. Men om vi börjar äta Omega 3 kan vi få bra förbättringar. Omega 3 är antiinflammatorisk, så om vi får i oss tillräckligt av det kan vi alltså hjälpa kroppen att hålla inflammationer borta.

Det är inte alltid enkelt att få i oss det vi behöver via maten och för att vi ska få i oss tillräckligt med Omega 3 så måste vi äta mer fisk flera gånger i veckan, men om man inte får i sig tillräckligt med fisk eller helt enkelt inte äter fisk, så är det bra att ta tillskott som Omega 3 för att täcka dagsbehovet. Själv så har jag nu börjat äta AlgOmega 3 från Helhetshälsa då den är vegetabilisk och passar alla, speciellt veganer och vegetarianer.

 
Anledningen till att jag använder mig av just deras produkter är att de enligt mig har marknadens renaste tillskott. De är vegetabiliska och utan onödiga tillsatser, och dessutom har de egen svensk tillverkning. För mig är de viktigt att använda bra tillskott då det finns så mycket dåligt på marknaden, och därför känns det väldigt bra att jag har ett samarbete med Helhethälsa  och detta sponsrade inlägg med kosttillskott som jag verkligen står för. Dessutom säljer vi även dessa tillskott på Ecocafeet i Östersund där jag jobbar.

Nu har ni dessutom chansen att köpa Helhetshälsas hela sortiment på Shopping4net med 15 % rabatt !!!!

 

 

 

 
 
#1 - - Tussilago:

Jag har precis vaknat angående enzymer, en del har lite eller inte tillräckligt för att bryta ner maten. Då får man problem med magen. Mycke man inte vet...