Poletten

Vad är det som avgör om man lyckas att gå ner i vikt, är det enbart maten eller är det något mer? Jag menar alla har ju chansen att prova den ena framgångsrika dieten efter den andra och gå ner i vikt men alla går ju inte ner i vikt eller lyckas hålla i den nya livsstilsförändringen. Vad är skillnaden? 
 
Jag läste ett så bra exempel på det från en inspirations-sida: "Om vi kastar ut två personer från ett flygplan så kommer båda att landa, det vet vi, men det som skiljer dem åt är att den ena lyckas bättre än den andra. Varför? Jo, för att den ena har fallskärm".
 
Vad är det som gör att den personen visste vad den skulle göra för att lyckas? Samma sak är det med viktminskning, det gäller att vara förberedd och ha planerat sin viktminskning som jag gjorde 2012 och som jag gör nu återigen för att få bort dessa kilon som jag lyckats dra på mig nu. Kände så igen mig i orden här ovan, för det är så viktigt att planera hur jag skulle gå till väga en vecka i taget framåt, inte en hel månad. Delmål, delmål, delmål, vilket tjat -men ni anar inte vad viktigt det är.
  
Min fallskärm består av;
Delmål
Se dig själv vid målet
Planerade belöningar
Planera träning
Planera veckomatlista
Babybel i handväskan
Se tillbaka och tänk på det som väntar
Tålamod och tänk efter
Det omöjliga är möjligt
 
Det här var tider det, Coca-cola till maten och saft till barnen.
(mars2012)
 
 
Jag har fått många nya som läser min blogg i och med att jag är med i Topphälsas augustinummer, då hittar alltid några nya till mig vilket verkligen känns helt fantastiskt! Jag har fått många härliga mejl och vill därför även presentera min man som i början på min viktresa dissade LCHF för att sedan när jag hade gått ner 10 kg i vikt bestämde sig för att; okej jag gör ett försök. Och han gick ner 55 kg. 
  
 
Jag vill bara säga att jag vet alla fallgropar, alla små lögner för att lura sig själv, och lyckas övertala sig själv att man är värd att ta den där kakan, eller att man är värd att inte träna idag. Herregud vad lätt det är att göra det enkelt för sig. Att vara smal och ha hälsan vill vi, men att slita för det när det kniper, det är man inte alltid beredd att göra. Men det är just där du skiljer ut dig från om du ska lyckas, eller om du är personen som landar utan fallskärm.
 
Jag startar upp en ny grupp nu på distans med LCHF för hållbar viktminskning den 3/9, vill du läsa mer om cirkeln klicka här.
 
OBS! Det finns endast 3 platser kvar.
 
 
Cirkel/Hållbar viktminskning: 4 veckor, pris 995 kr per person.
Start vecka 36; 3/9 - 30/9
 
Vi kommer att ha en sluten grupp via Facebook (detta kräver att du har ett FB konto).
  • Daglig feedback från mig och övriga deltagare
  • Vi kommer att ha olika tema varje vecka, där jag skriver hur och vad vi ska göra.
  • Recept/menyplan varje vecka 
  • Plus mycket mera 
 
Cirkel hållbar viktminskning kickstart 2 veckor, pris 450 kr
Start vecka 36; 3/9 - 16/9
 
För dig som känner att du bara behöver en kickstart och sedan klarar dig själv så finns möjlighet till att gå min nya kurs på två veckor, en lite mer intensiv kurs och med delar av samma innehåll som ovan.
 
För anmälan mejla mig;
Skriv ämne cirkel 4 veckor, 36 i ämnesraden. 
Skriv ämne cirkel 2 veckor, 36 i ämnesraden.