LCHF på semestern

Är hos min bror i Tyskland denna vecka, min enda semestervecka denna sommar. Även om vi haft en otrolig sommar i Sverige så är det så mycket annat runt omkring som gör att man blir mer avslappnad när man reser bort. Det finns inga måsten, ingen städning som man känner att man måste göra när man är hemma, och sedan har man lyxen att äta ute varje dag. 

(null)

Att äta LCHF i Tyskland är inte det lättaste kan jag säga. För mig som triggar på bröd så lurar det runt varje hörn. Tyskland är verkligen ett land med en sådan brödkultur enligt mig, det är så mycket härliga frestande mackor med alla dess olika pålägg och fyllningar överallt. Så mycket färskt bröd bara du går in i en butik, och bakverk; den ena fantastiskare än den andra, så här gäller det att vara på sin vakt. 

Även om jag är fast besluten att hålla mig till LCHF så måste jag erkänna att det är lite tufft, MEN jag tänker hela tiden på konsekvenserna av ett fusk och vad det kan leda till och känner att det är inte värt det. Jag vill hellre må bra och kunna komma i de kläder jag har än att de ska börja bli trånga igen.
Att ladda med en bra frukost, gör att det är lättare att hålla sig i balans.

(null)

Kom i håg att valen du gör i dag är resultatet du får i morgon. 

Nu när jag är på semester så får ni gärna följa mig på instagram, där jag lägger ut inlägg mer kontinuerligt❤️

#1 - - Mösstanten:

Den där middagen ser annars utmärkt ut. Var i Tyskland för ett antal år sedan och bodde på pensionat. Ingen frukostbuffé utan frukosten dukades fram på bordet. Men där fanns ett litet ägg, riktigt smör och ost och korv så det gick bra. Men jag har inte problemet att bli triggad av bröd.

#2 - - monica:

Dessa pretzels är ju goda. Som salta pinnar och annat godis. Jag vill ha knastrigt och knaprigt. Äpplen också gott.