SuperGreens smoothie

Som ni vet så äter jag vissa kosttillskott varje dag, självklart försöker jag äta så näringsrikt som möjligt och få i mig det jag behöver via kosten, men vissa tillskott är nödvändiga för mig varje dag. De kosttillskott som jag tar varje dag är Omega 3, Magnesium och D- vitamin.
 
Jag använder mig av Helhetshälsas kosttillskott då de enligt mig har marknadens renaste tillskott. De är vegetabiliska och utan onödiga tillsatser och dessutom har de egen svensk tillverkning. För mig är det viktigt att använda bra tillskott då det finns så mycket dåliga på marknaden, och därför känns det väldigt bra att jag har ett samarbete med Helhethälsa, så detta är ett sponsrat inlägg om och med kosttillskott som jag verkligen står för.
 
Jag eftersträvar att må så bra som möjligt i min kropp och för att även finna en balans i min mage och tarm. Då jag själv har svårt att få i mig grönsaker till frukost så ska jag nu testa att göra en smoothie varje morgon från Helhetshälsas "Supergreens". Fördelen med Helhetshälsas produkt är att den förutom enzymerna från det gröna även har tillsatt probiotika, mjölksyrabakterier och Aloevera, vilket är bra för vår tarmbalans. Och som ni vet, fungerar inte vår mage och tarm då är det svårare att lyckas gå ner i vikt. Så att börja dagen med Supergreens blir perfekt för mig, att få hjälp med min tarmflora och dessutom få i mig massor av nyttigheter och olika grönsaker till frukost.   
 
(null)
 
Då jag aldrig testat denna produkt förut så ska man vara försiktig från början och börja med 1/2 tsk. per dag för att sedan gradvis öka upp till 3 tsk per dag. Anledningen är att magen kan bli lite orolig i början.
 
Så nu kommer jag att experimentera med olika nyttiga ingredienser i mina morgon-smoothies. Här på bild nedan är några av de ingredienser jag kommer att använda till en början. Så nu kommer jag att prova denna nyttiga start på morgonen i 30 dagar nu och se hur det påverkar mig till det bättre, så återkommer jag om resultatet, spännande!  
 (null)
 
Här kommer recept på min första morgon smoothie;
2 dl turkisk yoghurt
1/2 dl hallon
1/2 dl blåbär
1/2 avokado
1/2 tsk. Supergreens
 
Mixa allt och vill man ha den lite sötare kan man blanda i lite äkta vaniljpulver.
 
 (null)
 
 
#1 - - Angelica Wåhlin:

Smoothies är ju faktiskt himla gott!

Svar: Ja och det går att ändra olika smaker enkelt :)
halvalindha

#2 - - Tussilago:

Super! Ska beställa sånnt här, och testa jag med, så slipper man fundera på frukosten varje morgon, och gott dessutom.

Svar: Ja smidigt och gott :)
halvalindha

#3 - - Tussilago:

Super! Ska beställa sånnt här, och testa jag med, så slipper man fundera på frukosten varje morgon, och gott dessutom.

#4 - - Tussilago:

Ska det vara kokosgrädde i också?

Svar: Inte i den jag skrev recept på i inlägget. Man kan göra en smoothie om man vill med kokosgrädde, bilden på olika ingredienser var förslag :)
halvalindha

#5 - - Tussilago:

Ska det vara kokosgrädde i också?

#6 - - Anonym:

Hejsan! Jag undrar vilken omega-3 du äter som är vegetabilisk.

Svar: Jag använder Helhetshälsas produkter.
halvalindha