Resan är vägen till målet

Att planera sin resa lika väl som du ska planera din livsstilsförändring är så viktigt. Jag menar; när man sitter och bestämmer sig och bläddrar i alla olika resekataloger eller googlar vart ska man resa, man drömmer sig bort. Exakt så ska du göra för att lyckas nå det mål med vikt och hälsa som du vill uppnå.
 
Att planera sin dröm och spara pengar för att ha råd att åka dit man vill och man lägger undan lite pengar när det går för man har målet i siktet, och för varje liten krona man sparar så vet man att målet närmar sig sakta men säkert, tålamod. Man drömmer sig bort och känner och vet vad skönt det kommer att bli med värmen och man längtar och förbereder sig mentalt på vad som komma skall och med den tanken på att man vet vad bra du kommer att må när du är där!
 
Precis på samma sätt ska du fokusera på din vikt om du vill minska den, sätt upp ett mål och planera hur du ska nå målet: hur kommer du att känna och hur vill du må?
 
(null)
 
Att planera sin matlista och se till att vara förberedd och även planera in den motion man vill göra är steg ett för att lyckas med din resa; hur ska jag äta, hur ska jag göra för att nå mina mål. 
 
Att se det hela ur ett långsiktigt tänk är också viktigt, precis som att det tar tid att spara till en resa. Men vi vet att det är värt det i slutändan. Det är slut på quick fix, vi vet att det inte fungerar i längden, eller hur?
 
Att medvetet planera och förbereda att ha råd och tid till en resa så ska du också ta dig tid till att förbereda din viktresa och ha tålamod, det måste få ta sin tid för att det ska bli en hållbar hälsa för framtiden.
 
Fokusera på känslan att när du kommer att nå ditt mål, den tanken är den som kommer få dig att lyckas. Att tycka att det är värt att spara de kronor du kan eller värt att kämpa för det mål du vill nå när det är som jobbigast. För det är bara du själv som har makten att bestämma över dina val. 
 
Vill du vara med i min cirkel på distans som startar vecka 15, mejla mig för mer information på; lindha.vikstrom@jamtland.st
 
 
#1 - - Vafanapolli:

Hur många tusen gången kan du använda SAMMA bilder och text om och om igen.
En blogg borde komma med något nytt åtminstone en gång.

#2 - - Hanveden:

Kunde inte låta bli...


I rörelse av Karin Boye
Den mätta dagen, den är aldrig störst.
Den bästa dagen är en dag av törst.
Nog finns det mål och mening i vår färd - men det är vägen, som är mödan värd.
Det bästa målet är en nattlång rast, där elden tänds och brödet bryts i hast.
På ställen, där man sover blott en gång, blir sömnen trygg och drömmen full av sång.
Bryt upp, bryt upp!
Den nya dagen gryr.
Oändligt är vårt stora äventyr

Här med analys...

http://flyktlinjer.blogspot.se/2013/07/livet-och-meningen-med-allt-5-karin-boye.html

mLCHFh B-) .

#3 - - monica:

Jag tänkte också på Karin Boye. Gick på folhögskola ett par år och minns mest de dikter vi läste. F ö tycker jag du har en bra blogg och de bilder du sätter in, speglar ditt liv och din.förändring.😊😊😊

#4 - - Åsa:

Du är en sann inspiration! Strunta i elaka kommentarer. Mig har du hjälp mycket genom din blogg. Jag är mycket tacksam! Ha en skön dag! Kram Åsa

Svar: Tack snälla Kram
halvalindha

#5 - - Paula:

Du är till mig också, sann inspiration <3 Alla har vi möjlighet att välja, vad vi söker/behöver och tydligen vissa har valt fel, eller har en dålig dag. Fortsätt ditt arbete Lindha <3 många behöver din hjälp och inspiration. Kram/Paula

Svar: Tack Paula, vad glad jag blir att du gillar min blogg <3
halvalindha