Laddad med ny energi

Hemma igen efter två härliga dagar i Uppsala! Att komma till Uppsala där solen lyste och våren ligger så mycket närmare var riktigt härligt. Att sitta och ta en kaffe på uteservering redan kändes så lyxigt.
 
(null)
 
Men jag var i Uppsala för att föreläsa och det kändes riktigt bra, min nervositet inför mina föreläsningar börjar bli bättre och bättre och jag tycker att det är så kul att få berätta om min resa. Kvällens föreläsning i Uppsala gav mig en kick, för ni som lyssnade var en fin publik och jag blir alltid så glad när ni kommer fram till mig och känner att ni blir inspirerade av min föreläsning <3
 
(null)
 
Jag känner att jag har världens lyxigaste jobb som har den här möjligheten, och att jag har vågat ta detta steg att ha eget företag och föreläsa runt om i Sverige. Att bo på hotel mitt i vardagen, det är mitt lilla glamour och vardagslyx. 
 
(null)
 
Jag bodde på Hotell villa Anna i Uppsala, ett helt fantastiskt mysigt litet hotell med en lugn och familjär känsla.
 
(null)
 
Rummet var helt i min smak!
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 
 
Och jag älskar verkligen detaljer som dessa fina produkter i badrummet. 
(null)

Även hotellfrukosten var något utöver det extra. Allt var hemmagjort med lokala råvaror, de hade till och med egen-kärnat smör. Det var ett buffebord med kalla rätter som kallrökt lax, skagenröra, olika inlagda pickles, olika smörgåspålägg och grönsaker bla, men det som imponerade på mig var att när jag satte mig vid bordet fick jag en meny där jag kunde beställa in små rätter extra till min frukost som ingick. Det fanns nystekta pannkakor med grädde för den som äter sådant, man kunde välja nystekt ägg med bacon, man fick nykokt ägg efter hur många minuter man föredrar, man kunde välja om man ville ha havregrynsgröt, varm 70% choklad med vispgrädde och en kaffemeny och många fler rätter.
(null)
 
Själv nöjde jag mig med detta och ett kokt ägg.
 
(null)
 
Nu är jag laddad med ny härlig energi för kommande veckor.
 
 
 
#1 - - Nathalie:

Ohhh så lyxigt!! Älskar hotellfrukostar! <3 Kul att det går så bra för dig och dina föreläsningar! Du är verkligen en inspiration!
Kram

Svar: Tack, kram och ha en fin helg :)
halvalindha

#2 - - monica:

Härligt med badkar. Ligga i en timme och sen skrubba sina vinterfötter!

#3 - - Anonym:

Så härligt 😍