Före och efter

Vilken fantastisk påsk vi haft i fjällen, solen har visat sig från sin bästa sida och värmt oss hela helgen! Vi har tagit skotern ut och grillat med våra kompisar varje dag, och även hunnit med att åka skidor.
 
Det är det som är så skönt med att vara här, inga måsten utan bara avkoppling, och skidspåret utanför dörren så det är så enkelt att ta sig i väg för att åka längdskidor.
 
 
 
Att det skulle vara svårt att hitta på alternativ till att grilla lunch ute varje dag förstår jag inte, vi har grillat korv med hög kötthalt, kolbulle och kebab bl.a. 
 
 
 
Att jag hittade till LCHF år 2012 är min högsta vinst, att äntligen ha kommit i från mina ständiga jojobantningar. Här på bilden nedan tagen i husvagn där jag inte orkade så mycket alls och somnade i soffan, till att jag i dag väljer att åka längdskidor varje dag för att jag tycker att det är skönt. Det går att komma dit man vill om man har tålamod och gör valen precis som jag gjorde. Ingen hets, ingen kaloriräkning, inte väga maten utan få det till en hållbar livsstil. Det är slut på alla Quick-fix, för bevisligen har det ju inte fungerat hittills, eller hur? 
 
 
Vill du komma i gång nu efter påsken? Anmäl dig till min nya cirkel på distans, du kan läsa mer om den här.
Endast några platser kvar så anmäl dig till lindha.vikstrom@jamtland.st för att säkra din plats.