Weekend i Paris

I dag reser halva min familj i väg till härliga Paris, det är min dotter Julia och min Magnus som åker i väg för att utforska staden, kolla på sevärdheter, shopping och njuta av atmosfären. Julia som tog studenten i somras önskade sig i examenspresent en resa till Paris, så hela släkten gick i hop och gjorde detta möjligt. Med sig har hon pappa Magnus och det är många som frågar mig; varför åker inte du till Paris med henne och shoppar loss i "modestaden"? Men ända sedan Julia var liten har Magnus och Julia rest på olika saker tillsammans, jag har ju aldrig varit riktigt bekväm med min kropp förut så därför har jag alltid avstått. 
 

Det är ju märkligt hur en övervikt kan påverka ens liv på detta vis men jag kände mig så väldigt stor och osmidig vilket gjorde att jag kände mig väldigt osäker, jag vågade helt enkelt inte resa själv och att hålla sig hemma i min trygghetszon kändes bäst. Men i dag sedan jag har gått ner i vikt så har jag och Julia rest på träningsresor tillsammans i stället, så visst går det att göra förändringar i livet! I dag vågar jag mer och vågar ta för mig mer av allt. 
 
Överraskade min Magnus med en ny weekend-bag lagom till Paris-resan, hittade en ny sida på nätet som heter Stayhard där det finns en massa prylar för män. Nöjda och glada reser de nu i väg och jag undrar vad jag och min Wilma ska hitta på för kul :).