En saga

Av klänningar jag äger så fattas det ändå en klänning för mig som betyder så mycket för mig, och som jag ångrat i flera år nu att jag aldrig köpte. Och jag har letat efter den överallt via annonser, blocket och även här på bloggen har jag efterlyst den utan gensvar. Jag hade nästan gett upp hoppet om att finna den men så kom den hem till mig i brevlådan i dag, liggandes i en tunn plastpåse från Hemköp låg dyrgripen som kostar runt 2000 kronor då 2014 när jag fotades i den klänningen inför mitt första reportage i tidningen Topp Hälsa, och fotografen var Kristian Pohl.
 

Äntligen är klänningen min igen och jag släpper den aldrig igen, utan nu gäller det att få den att sitta som gjutet igen och den moroten är svår att klå!
 
 
Jag vill tacka dig underbara person (som vill vara anonym) som läser min blogg och som hittade min klänning på tradera och skötte auktionen åt mig så att jag vann budgivningen, jag hade inte fixat detta utan dig.
Känner mig löjligt barnsligt glad men detta är stort för mig och ok, jag vet att det bara är en klänning, materiella saker och att det finns mycket viktigare saker här i livet. Men i bland måste man få bli överlycklig för dessa små saker i livet.
 
Nu jäklar ska klänningen sitta som en smäck och då blir det fest. Hänger ni med mig på min resa att komma i klänningen?
 
Jag har inte bråttom med detta för bråttom kommer inte att hjälpa mig, utan jag ska njuta och må bra varje dag av hur jag sakta men säkert når mitt nya mål för varje dag som går, för det gäller att må bra under resans gång också om man ska lyckas.  
 
 
 
 
 
 
#1 - - Carro:

Heja dej!!

#2 - - monica:

Så kul. Jag har kollat Filippa K varje vecka. Tror mig sett denna men inte vetat storlek, inte heller om färgen var exakt din. Lyckoträff.😊😊😆😆

#3 - - monica:

Så kul. Jag har kollat Filippa K varje vecka. Tror mig sett denna men inte vetat storlek, inte heller om färgen var exakt din. Lyckoträff.😊😊😆😆

#4 - - Tussilago:

Så fantastiskt roligt! Den är du värd... Vad bra människor det finns där ute. Vilken lycka!

#5 - - Nette:

Vad roligt att du fick tag i den! Självklart är jag med på resan mot perfekt passform. Jag har en egen klänning som just nu inte sitter så snyggt och som jag gärna skulle vilja ha på fest i jul.
Mot klänningarna, helt enkelt! ;)