Plus eller minus?

Jag har ju börjat att väga mig en gång i veckan nu, även fast jag vet att det är mycket bättre att väga sig en gång i månaden då kroppen är väldigt känslig så att du från den ena dan till den andra kan du ha gått upp i vikt. Det kan bero på att du tex ätit salt mat dagen innan och därav bundit vätska, har man inte fått sköta magen så kan det också vara en anledning. Därför är det ett bättre alternativ att väga sig en gång i månaden i stället för att stressa upp sig själv.
 
Men som sagt trots att jag vet detta så har jag gjort valet att ställa mig på vågen en gång i veckan, och jag vet/känner att jag är tillräckligt stark att klara ett plus på vågen då jag känner att jag har så mycket kunskaper och erfarenheter att jag inte låter mig nedslås av det utan kan gå vidare.
 
För det är ju så här att alla har vi ett val, och även när du inte gör ett val, så är det också ett val. Klurigt va? 
 
 
Men som sagt, jag har ställt mig på vågen även denna vecka och kan det vara som så att min kropp äntligen börjar våga lyssna in och börja förbränna igen? Jag känner mig ju mycket lugnare och mindre stressad och när jag nu ställde mig på vågen så har jag gått ner 0,8 kg den här veckan, och det är jag super nöjd med. Det har tagit drygt en månad för min kropp att fatta galoppen, för på bilden nedan ser ni hur jag gick upp i vikt första veckan och att det sedan tog två veckor att komma tillbaka till starvikten, men nu fjärde vecka så var det minus!!!!
 
Så hur trögt eller långsamt det går så ge aldrig upp, till slut kommer resultaten, eller hur? Nu kör vi vidare!
 
 
 
#1 - - Paula:

Jag måste också väga mig varje vecka , för det är till mig det allra bästa. Har provat att ha längre tid mellan vägningen ,så på något konstigt sätt börjar jag få tillbaka mer kilon om jag inte väger mig ? Konstigt men sant ! ; ) Ha en trevlig helg ! Kram/Paula

#2 - - Josefine:

Så sant det där med att om man inte gör ett val så är det också ett val!

#3 - - Tussilago:

Jag önskar mig en super kalibrerad våg i julklapp, så jag kan räkna minsta gram. Då kanske man låter bli julmaten.

#4 - - Tussilago:

Jag önskar mig en super kalibrerad våg i julklapp, så jag kan räkna minsta gram. Då kanske man låter bli julmaten.

#5 - - Tussilago:

Ursäkta! att jag skrev två, vet inte vad som hände!

#6 - - monica:

Min våg är ca 100 år. Vågen Exakt från Lindells vågfabrik i Jönköping. Googlar att den finns på Nordiska museet. Ja, den väger exakt. Gör inga avdrag för onödigheter jag stoppat i mig. 😳

#7 - - Frk M .:

Jag har också dragit på mig kilon efter min viktresa och försöker nu hitta en väg nedåt som fungerar i vardagen och inte är allt för strikt. Har ännu inte hittat min metod men kanske snart :) Önskar dig all lycka till!