På resande fot

Vilken härlig helg och intensiv helg jag haft nu, jag och min man har varit i Göteborg på en weekend då vi var inbjudna till en 50-års fest där. Vi har verkligen sett fram emot detta då det är min och min mans kompis från när de studerade på universitetet i Lund. Vi var ett gäng som umgicks i Lund tillsammans och nu var det över 20 år sedan vi alla sågs sist.
 
Det var en sådan härlig känsla att träffa alla igen och vi hade så trevligt. Det var på något vis en märklig känsla att ses igen; alla hade vi skaffat barn och det som också är så fint är att vi alla fortfarande har samma partner sedan universitetstiden. Så nu hoppas jag att det inte ska behöva gå 20 år mellan träffarna.
 
Vi flög ner till Göteborg då det är en lång resa för oss som bor i Jämtland, dessutom passade vi på att åka en dag tidigare och kombinera 50-års festen med lite egen tid tillsammans. 
Vad viktigt det är att umgås på tu man hand så här, bo på hotell och inga vardagssysslor utan bara tänka på sig själva. Väl på hotellrummet så ockuperade jag badrummet med alla mina saker, Magnus fick knappt plats med sin necessär.
  
 
 
Så hela helgen har vi ätit gott och myst tillsammans. Hotellfrukost och lunch/middagar ute och jag har inte haft några problem med att hålla mig till LCHF-kosten, det är bara vinet som jag "fuskat" med.
 
Till frukost så äter jag inte äggröra längre på hotell då jag fick veta att de flesta hotell köper färdigblandad äggstanning som innehåller kolhydrater. Så för mig fick det bli kokt ägg, lite bacon, charkuterier, smör och grönsaker. Sedan så älskar ju jag räkor och det fick bli det till lunch både lördag och söndag fast med lite variation.
 
 
 Lördagens lunch, färska räkor med aioli.
 
  
 
En helt magisk helg med en sagolik entré till 50 årsfesten var det, så denna helg kommer jag njuta och minnas ett bra tag till.  
  
  
 
#1 - - Kerstin:

Åhhhhh, så mysigt. Kvalitetstid 💞