Guldgala

Nu har det varit mycket festligheter för mig bl.a. var jag på Guldgalan i Östersund i förra veckan, det är en gala för att lyfta fram handlingskraften och företagsamheten i Jämtland/Härjedalen. Allt är så otroligt välordnat med mingel och mousserande vin, trerättersmiddag och kända artister som uppträder, så det är verkligen lite glamour att delta. Jag har ju aldrig varit på Guldgalan förut så det var en kul upplevelse.
 

När vi kom dit minglade vi runt bland 1600 andra gäster och möttes av ett hav med bord dukade med mousserande vin, och vid damtoaletten så fanns ett gäng hårstylister och makeup artister redo att hjälpa dig om man ville eller behövde förbättra sminket under kvällens gång, rätt häftigt tyckte jag. 
 

Sedan var det dags för menyn som stjärnkocken Christian Hellberg stod för; 
 

Personligen tyckte jag att det var aningen lite mat på tallrikarna, jag tycker att det oftast är det på sådana här tillställningar och hade bestämt mig i förväg att ev. fuska med tillbehören. Nu var ju både förrätten och varmrätten helt ok enligt LCHF förutom potatisen, men jag valde att äta upp den för att inte gå hungrig och falla dit på sötsaker eller annat. Däremot så gick efterrätten helt bort, och min bordskavaljer tog tacksamt emot den. Till vickning åt jag två kokta korvar utan bröd.
 
Sedan var jag ute på restaurang i går också men då var det inga problem med maten; en smarrig räkmacka utan bröd och extra Aioli var så gott, men även här slank det ner lite vin.
 
 
Så att väga sig i morse var med lite blandade känslor samtidigt som jag motionerar väldigt mycket nu, så känslan jag hade var ändå att jag borde ha gått ner i vikt. Vågen visade mycket riktigt på minus 3 hekto och det får jag vara nöjd med. Sakta men säkert går det bra med viktminskningen just nu, och hade jag gett upp för att det går så långsamt så hade jag inte gått ner snart 4 kg nu, och kanske till och med ha gått upp ytterligare lite. 
 
Här är veckans uppdatering; 
 
Startvikt 85 kg
 • Vecka 1; + 1,1 kg = 86,1 kg
 • Vecka 2; - 0,6 kg = 85,5 kg
 • Vecka 3; - 0,5 kg = 85 kg
 • Vecka 4; - 0,8 kg = 84,2 kg
 • Vecka 5; - 1,2 kg = 83 kg
 • Vecka 6; + 0,5 kg = 83,5 kg
 • Vecka 7; - 0,1 kg = 83,4 kg
 • Vecka 8; - 1,6 kg = 81,8 kg
 • Vecka 9; - 0,2 kg = 81,6 kg
 • Vecka 10; - 0,3 kg = 81,3 kg
 • Summa minus; 3,7 kg = 11,3 kg kvar
Foto från Guldgalan med min mamma och min syster <3
 
 
#1 - - monica:

Om jag ändå kunde hoppa på..! Men schizofren sedan i somras med flera budskap till mig själv och "

#2 - - monica:

Om jag ändå kunde hoppa på..! Men schizofren sedan i somras med flera budskap till mig själv och "

#3 - - monica:

Om jag ändå kunde hoppa på..! Men schizofren sedan i somras med flera budskap till mig själv och "

#4 - - monica:

"världen går ju inte under" för mitt gnagande. Texten försvinner o jag tryckte flera ggr. Ser onödigt ut. Så redig du är som håller dig på rätt sida utan att falla i diken!😊

#5 - - Frk M .:

Man får komma ihåg att ett minus alltid är minus. Antingen är man strikt, kommer ned i vikt och måste sedan börja jobba med balans. Eller så tar man viktnedgången långsammare och jobbar med balansen under tiden. Lätt? Nej inte alls men det är två vägar man tar. Just nu har jag kört med en ätardag i veckan och resten av dagarna ordning och reda. Nästa vecka ser ut att bli tuff med många event på g. Får se hur jag ska reda ut det.