Att våga omfamna våra rädslor

Du kan bara vinna om du inte är rädd att förlora, dessa ord är så viktiga för mig för det är verkligen sant! Den meningen betyder så mycket för mig och jag måste påminna mig själv hela tiden om det, varje gång jag står inför nya val som känns skrämmande. Hade jag inte vågat börja föreläsa hade jag inte varit där jag är nu, och vill man vidare så måste man våga vara rädd. Jag menar, vad är det värsta som kan hända?
 
För mig är nya saker alltid lite läskigt och jag tror de flesta känner att förändringar är jobbiga, men för att kunna utvecklas och våga det du drömmer om så måste man våga ta risker. Det är så lätt att stanna kvar i sin trygga bekvämlighetszon där man har kontroll på allt, men är det utvecklande?
 
Jag själv står inför en massa nya val just nu och har ena foten i tryggheten och den andra i den läskiga delen. Jag vet innerst inne vilket val jag måste göra och nu när jag skriver så vet jag egentligen redan svaret, frågan är bara när jag vågar släppa taget om tryggheten och våga vinna mina drömmar. 
 
När jag jobbar med klienter brukar jag alltid göra en kartläggning om personen, jag brukar rita ett träd som kan kallas typ "livets träd" där du själv är i mitten i hjärtat av trädet och sedan så fyller du i vad som är närmast dig, vad som är viktigt och sedan grenar man ut hur man har det runt sig. Vad man vill förändra osv., och ju längre bort saker är ju mindre viktigt är det. Här får man en överblick om vad man måste förändra för att må bra.
Vill man gå ner i vikt så kan det finnas många käppar i hjulet som gör att en viktminskning inte fungerar, fast du gör alla rätt, då är detta sätt att se vad som finns runt dig ett bra verktyg att först kolla av om du har för mycket stress runt dig? Hur trivs du på jobbet? Osv. Så får man börja arbeta med dom bitarna först för att din kropp ska kunna våga börja förbränna.
Detta träd är ju väldigt personligt och alla har vi olika många grenar, vad tycker ni om detta sätt att jobba?  
 
 
 
#1 - - Annika:

Lyssna till din inre röst! Magkänslan talar om för dej vad som e rätt
Lycka till! Våga ta språnget! De kommer att bli bra!🤗🍁🍂

Svar: Tack <3
halvalindha

#2 - - Sonja:

Hej. Jag saknar så att ditt träd inte har några rötter. Fundera på vad det säger dig.