Student bal

I dag är det äntligen dags för min dotters studentbal, helt otroligt att jag börjar få så stora barn och jag är så oerhört stolt över min fina tjej <3 Mitt mammahjärta svämmar över <3
 
Nedräkningen till studenten har börjat och jag älskar verkligen att förbereda inför studenten och mottagningen hemma hos oss.
 
Julias moster Camilla som har Lilla Salongen i Östersund kom och fixade balfrisyren med fantastiskt resultat massor av härliga lockar. Makeupen stod barndomsvännen Alma Mannernäs för som är otroligt duktig på smink. 
 
  
 
 
 
 
Klänning från Ida Sjöstedt. 
 
 
 
Julia här med sin bal dejt!
 
 
 För bokning till Camilla på Lilla salongen ring 063 - 108220!!!
 
 
 
 
 
#1 - - Kerstin:

Som en saga, hoppas på en förtrollande afton för henne.

#2 - - monica:

Ha det så trevligt med dottern och hela släkten! Så vacker klänning på vacker dotter! Tidig student! Trodde det var först om 2-3 veckor.

#3 - - Paula:

Vad härligt<3 Fin dotter och fin klänning och vilket hår !!! : ) Det är så roligt. ***Önskar till hela familjen fin studentfest *** Kramisar/Paula

#4 - - monica:

Hoppas dotra fick en fin fest!😊. Nu måste jag bara fråga. Har beställt Kostdoktorns 14 dagars kom-igång-meny. Där ingår åtskilliga hekto riven ost. Och riven ost kan vara vad som helst, kollade på innehåll- majsstärkelse! Så jag tänker riva själv. Har du nån .favoritrivenostsort.... Sen vad man ska äta för att inte gå ner på LCHF!? Min dotter och jag var i USA 14 dagar och åt utemat eller köpte på Supermarket. Min dotter äter LCHF mot allmän oro, blodsocker som åkt berg-och dalbana med insulin/adrenalinpåslag. Hon vägde 63 i julas. Efter 2 kg viktnedgång i USA väger hon nu 55 kg. Själv höll jag vikten , åt upp hennes pommes frites. Ett sockerrikt fettskrämt samhälle. Min dotter har svårt att äta fett rakt av. Det tycker jag bra men jag avskyr kokta grönsaker.

#5 - - Tussilago:

Åh! så fint, som en docka. Du har inte skrivit nått om den där klänningen du sökte som var blå, har du fått tag på den? Jag kollade just bonprix, dom har nu fina klänningar.
Lindex hade fina också. Åh! om man vore smal som en sulfid.