Bröllopsdag

I går firade jag och min man 19-årig bröllopsdag, känner mig så lycklig som har den tryggheten att leva med min man som jag träffade när jag var 19 år och att vi i dag fortfarande är tillsammans<3.
 
Vi har varit tillsammans i 26 år och varit gifta i 19 år och vi har verkligen gått igenom saker tillsammans som gjort oss starkare som par.
Min man är tryggheten och lugnet som jag behöver då jag är den impulsive som vill hitta på saker hela tiden. Jag kommer ihåg när jag hade en period i livet då jag mådde dåligt och hade börjat med min livstilsförändring så gav min man mig en present i form av ett armband från Eva Attling, "Mimento Vivero" lyder inskriptionen "kom i håg att leva", och det budskapet är viktigt.
 
 
Så mysigt att gå ut och äta fast det inte är helg, varför unnar man sig inte det oftare? Jag tycker att det är så enkelt att äta ute då servitriserna i dag är så vana att ta hänsyn till att man ändrar i menyn, det är aldrig något problem.
 
Till förrätt tog jag en toast Skagen men valde så klart att lämna brödet, för här orkade jag inte att ändra med servitrisen då jag visste att det bara var att skrapa bort fyllningen.
 
Till varmrätt blev det grillspett med pepparsås och bearnaisesås, och i stället för strips tog jag extra grönsaker.
Hur känner ni inför restaurangbesök, är det jobbigt att ändra menyn?
 
   
 
 
 
 
 
 
#1 - - Hanna Karlsson:

Grattis i efterskott! :-) Så mysigt att gå ut och äta tillsammans.

#2 - - Amanda Jona [SPONTAN]:

Så fint inlägg, stort grattis till er! :D

#3 - - monica:

Grattis! Ser gott ut. Var på thairestaurang härom dagen. Går att äta mer av grönsakerna.

#4 - - Paula:

Grattis i efterskott <3 Kram/Paula : )