Att göra slut....

I bland måste man våga göra rätt val i livet och man måste fråga sig själv vad är det som tar mig framåt och inte bakåt.
Att längta och drömma sig några kilo mindre hjälper tyvärr inte, man måste våga göra slut med sina kolhydratskompisar och finna andra kompisar och sysselsättningar.
Förändringar är alltid jobbiga oavsett vad det gäller och det är bara dom som orkar härda ut som lyckas. Hade jag gett efter för varje kolhydratssug hade jag inte haft den här bloggen, då hade jag inte föreläst i dag, då hade jag inte haft min hälsa i dag, då hade jag inte.... listan kan göras så lång! Och jag ångrar inte en sekund av mina nya val till ett liv som jag mår så mycket bättre i, även om det bitvis varit nära att ge upp, men på vilket vis hjälper det att ge upp? 
 
Att byta ut en semla till en godkänd semla inom LCHF är som att erbjuda en nykter alkoholist ett alkoholfritt alternativ eller hur? Det triggar ju, och vi måste våga göra slut med våra triggers, våra beroenden och välja livet och må bra i stället.
 
Vi kan inte tro att vi ska kunna äta kakan och samtidigt gå ner i vikt, det här uttrycket har ni hört många gånger men det är så sant. För helt plötsligt tror alla som vill gå ner i vikt, att så länge som det är godkända inom LCHF; bakat med mandelmjöl osv, så kan vi äta hur mycket vi vill. Men det fungerar inte så, tyvärr. 
 
Jag som alltid njutit i tv soffan efter en arbetsdag när barnen lagt sig, med fika i alla möjliga konstellationer. Speciellt smörgåsar har varit min stora last; att rosta mackor på kvällen så har jag lätt dragit i mig halva franskan, jag menar brödet är ju som luft!!!!
 
Att förändra det beteendet har inte varit lätt men jag ville så gärna lyckas den här gången och försökte tänka rationellt och med sunt förnuft, att det är inte hållbart i mitt liv att väga 140 kg och ha barn. Jag måste göra en förändring och med det i bakhuvudet lyckades jag göra min resa till en hållbar livsstil. Det gäller att skapa sig tid att göra det man vill, hur känner ni? Att få plats i gungan, det vill jag inte äta bort. 
 
 
Jag kommer att föreläsa nu i vår om min livsstilsförändring i Sundsvall, Ängelholm/Skåne och Umeå, vill du att jag kommer till din ort kommentera gärna var eller mejla mig.
 
Föreläsning i Sundsvall;
 
Välkommen att anmäla dig till min föreläsning den 25/4-17 kl.18:15 - ca19:30
Plats; Kulturmagasinet, Packhusgatan 4, 852 34 Sundsvall.
Pris: 250 kr per person
Anmälan är bindande och begränsat antal platser.
 
För anmälan mejla till; lindha.vikstrom@jamtland.st skriv i ämnesraden Sundsvall 
 
Föreläsning i Ängelholm/Skåne;
Den här föreläsningen är unik då jag och Anna Hallen  kommer att föreläsa tillsammans.
Tillsammans har jag och Anna värdefulla kunskaper inom viktminskning, och vi har båda jojo-bantat en stor del av våra liv och vet av egna erfarenheter hur jobbigt det är att aldrig lyckas.
Anna är dessutom en fantastisk lärare som besitter mycket kunskaper inom näringslära och kroppens system.
Här kan du läsa mer om vår föreläsning.
 
Måndagen den 8 maj 2017 kl. 18 - 20:30 ca.
Pris per person 300 kr
 
Vägbeskrivning till föreläsningen:
Adress; Livsstilsgården i Norra Häljaröd, Farhultsvägen 377
Buss 225 mellan Ängelhom - Höganäs
Hållplats; Norra Häljaröd Ö
Anmälan är bindande och begränsat antal platser.
 
För anmälan mejla till; lindha.vikstrom@jamtland.st skriv i ämnesraden Anna/Lindha
 
Föreläsning i Umeå i maj är under planering 
 
 
#1 - - Anonym:

Kom till Växjö! Här behövs din inspiration 😍 //Rebecca H

#2 - - Anonym:

Kom till Växjö! Här behövs din inspiration 😍 //Rebecca H

#3 - - Anonym:

Kom gärna till Ulricehamn 😍

#4 - - Nisse Hult:

Hej Lindha

Varför vågar den stora massan ej göra slut med sitt socker och mjölknarkande?
Vad är det man är rädd för?
Har du ställt frågan nån gång på dina föreläsningar?

#5 - - Tussilago:

Nu är det väl inte " bara " socker och mjöl man blir tjock av. Man kan ju äta för mycket eller fel, inte röra sig som man ska mm.. genetiskt! finns ju miljoner anledningar.