100 års fest

Dessvärre har det mest blivit uppdateringar på mitt Instagram-konto den senaste tiden för er som vill följa mig lite mer, men jag har varit i Stockholm i helgen på festligheter då min mans kusin och hans fru hade gemensamt 50-års kalas som firades med stor baluns på Hasselbacken i Djurgården.  
 
Vi hade så otroligt trevligt och allt var så välordnat och fint. Vi välkomnades med ett glas bubbel och fick mingla runt bland alla tjusiga par, en sak som var så häftigt var att de hade hyrt in en fantastisk trollkarl ingen mindre än Jacob Schenström  känd från TV som gick runt bland alla och trollade helt otroliga tricks för oss. Det var verkligen en isbrytare bland alla nya människor man aldrig träffat, och så fick man något att prata om.
 
 
Sedan blev det dags för trerätters middag och salen var dukad i runda bord vilket jag tyckte var jättefint, vi var nog en hundra personer.
Maten gick i fiskens tecken, lax till förrätt och torskrygg som var inlindad i Parmaskinka till huvudrätt. Efterätten hoppade jag över då den var för söt för mig, men jag gick loss på vickningen i stället senare:)
 
 
Här är bild på födelsedagsbarnet själv, Marie i mitten och jag med min svägerska, tyvärr lite dålig bildkvalité.
 
 
Här har vi födelsedags paret Anders och Marie som firar tillsammans 50 + 50 = 100 år så otroligt fina <3
 
 
Dålig bildkvalité men lite bilder från festen och underhållningen med live band.
 
  
 
Den här fina festen kommer jag leva på länge och nu väl hemma i Östersund så är det dags att förbereda min dotters student och som tur är har jag tagit semester, men jag har alltid älskat att laga mat och ordna tillställningar så vi får se, det kanske lutar åt nytt jobb med egen catering LCHF i framtiden.
 
 
#1 - - Hanna Karlsson:

Vilken härlig kväll!