En böna eller inte bönor

Det var en gång en liten böna som vägde alldeles för mycket och som provat alla olika sätt att gå ner i vikt på, men ändå så fortsatte hon bara att gå upp i vikt.
 
Alla dessa olika fantastiska nya rön som lovar än det ena och det andra och varje gång så ville jag prova allt för äntligen kunna lyckas. Och självklart lyckades jag att gå ner i vikt, men bara för en kort stund för att sedan gå upp i vikt lite till. Så till slut vägde bönan 140 kg och hade gett upp ALLT!
 
Alla dessa olika bantningsförsök tog till slut ut sin rätt; vad är det för mening, jag kommer ändå inte lyckas. 
 
 
Det är så lätt att gripa efter varje litet halmstrå som kommer och tro att det är det som är lösningen på ens viktproblem, men det finns inga snabba lösningar för tyvärr så sitter allt i huvudet vill jag säga för att kunna lyckas och få en hållbar livsstilsförändring. Sunt förnuft, sluta leta quickfix, rörelse och lågkolhydratskost hjälpte mig att gå ner i vikt och inte tänker jag ändra på ett fungerande recept.
 
Det finns ingen enkel väg och om jag kunde/kan förändras så kan ni det också och glöm inte bort att humor och att ha roligt under resan är också viktigt.
 
Välkomna till min blogg där jag nu kommer att blogga mer aktivt igen.
 
 
#1 - - Eva:

Det ska bli intressant att följa dig!

Svar: Välkommen :)
halvalindha

#2 - - Paula:

Vad roligt att du börjar blogga mer igen ! : ) Det är otroligt jobb du har gjort med kroppen,(bra bilder) och har visat att äta lågkolhydratmat funkar och är ingen tillfälligt diet. Kram/Paula

Svar: Vad trevligt att du gillar min blogg <3
halvalindha

#3 - - Olsson:

Vad trevligt! :-)