På tjocken

Har ni någon fristad där ni får möjlighet till att återhämta sig och bara vara? Min tillflyktsort är till vår husvagn i underbara fjällen i Edsåsdalen. Här finns inga måsten, ingen städning och allt annat att göra som det lätt blir när man är hemma och ser allt som behöver göras. Att bara vara är så viktigt.
 
Vi har haft vår husvagn här i 12 år, en gammal men välhållen Kabe men det duger fint åt oss. Enda nackdelen med att bo i husvagn på en camping är att man har ingen egen toalett eller dusch, utan då får man traska till servicehuset. Men vi håller på och bygger oss en fjällstuga då vi känner att vi vill ha det lite bekvämare, ett spännande projekt som sakta börjar tar form.
 
 
Det finns inte så mycket att göra i en husvagn, på ett positivt sätt om ni förstår vad jag menar, och att längdskidspåret bara är några meter från husvagns-dörren och liften till slalomåkningen likaså, gör att det känns så mycket lättare att ta sig ut och röra på sig. Att kunna andas in fjälluften och ha de vackra rogivande vyerna runt en, gör att jag önskar alla hade möjlighet få uppleva det.  
 
  
Min syster och hennes familj som brukar komma hit och hälsa på har länge varit sugen på att själva skaffa husvagn här i Edsåsdalen, och nu har de gjort slag i saken. Likaså min svärfar, så nu är det slut på friden- hahaha, så nu har vi blivit med tjocka släkten här :)  
 
 
 
 
#1 - - monica:

På min dialekt betyder "på tjocken" gravid. Om du är det så vill jag gratulera er!!

#2 - - Anonym:

Vad roligt med en stuga! Den blir säkert ert nya paradis! :-)