God fortsättning

Nytt år 2017, nya möjligheter! Jag har bestämt mig för att börja detta nya året med att det ska bli precis som jag vill.
 
Oavsett det som legat bakom mig känner jag i dag att det är första dagen på det nya året, och det är bara jag som kan förändra och bestämma hur jag vill att mitt liv ska bli. Det är ju rätt häftigt att jag och du har möjlighet att göra det vi vill, valet ligger hos i våra egna händer och ingen annans. Det är en skön känsla, eller hur?
 
Ett av mina första val som gäller för 2017 är att jag har satt upp ett långsiktigt mål och det är att jag har anmält mig till Tjejmilen i Stockholm år 2017!!! Jag behöver ha många olika mål/delmål för att hålla min motivation uppe.
Jag har flera mål som jag bestämt mig för att nå detta år och jag kommer att skriva mer om dem här på bloggen.
 
Men i går firade vi in det nya året hos min systers familj och till välkomstdrinken hade jag gjort enkla snittar med kallrökt lax som jag la omlott, och sedan bredde jag över Cantadou pepparot, rev lite färsk pepparot över också så det skulle bli lite mer sting på snittarna. Även Ruccola spred jag ut innan jag rullade i hop laxen som en rulltårta, skar sedan i lagom stora bitar; enkelt och mycket gott till ett glas bubbel. Dessa goda snittar är inspiration från min vän Happycharlotte. 
 
 
Vi började middagen klockan 18.00 och hade pauser mellan måltiderna, så vi var inte färdigätna förrän halv tio, på det viset hann vi i lugn och ro förbereda maten och varje rätt kunde avnjutas utan stress.
 
Till förrätt hade jag gjort en skaldjursmousse med romsås till, jag har aldrig gjort den förut och den blev vansinnigt god.
 
 
Vi smällde inga raketer utan lös upp himlen med fina ljusballonger i stället.
 
 
I dag är det vila och promenad som står på listan, och jag önskar er alla en spännande fortsättning på det nya året 2017 <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
#1 - - monica:

"Nyttigt" med mål, som att springa lopp , som du gjorde för två år sen. Då får man.lyfta sig i håret för att tvingas. Jag har letat fram Katrin Z Dags att bli smal. Förstår att jag måste skriva ner allt jag äter. Glömmer lätt det jag snabbt svalt ner. Igår fann jag årets sista kantareller. Idag täckta av rimfrost. Annars blivit årets första. Det är så att man får ta ta i sig själv , att ingen annan kan göra det. God fortsättning!

#2 - - Anonym:

Hei det så godt ut. Har du oppskrift på førretten? Skaldjyrsmoss??? Godt nytt år. Hilsen Klara

#3 - - Anonym:

Hei det så godt ut. Har du oppskrift på førretten? Skaldjyrsmoss??? Godt nytt år. Hilsen Klara

#4 - - Hans:

GOD FORTSÄTTNING!

#5 - - Anonym:

Gott Nytt 2017 till Dig❤️
Någon fler föreläsning planerad i Sundsvall??

#6 - - Marianne :

God fortsättning,
Skaldjursmousse ser jättegott ut :)
Det där laxsnittarana också från den delen.
Förståndigt att byta bort raketerna :)

#7 - - Margareta Ruda:

Gott Nytt 2017 till Dig
Någon fler föreläsning planerad i Sundsvall

#8 - - Frk M .:

God fortsättning.
Vilken fin blogg du har!