Tid för återhämtning

Jag känner mig priviligierad som har den här möjligheten att varje helg kunna få återhämta mig med min familj och ladda med energi i fjällen, och nu blir helgerna finare och finare med vårsolen som närmar sig. Att vara i fjällen på helgerna vintertid är som vårt andra hem.
 
 
En strålande sol väckte oss i går och vi tog skotern upp på fjället för en grill-lunch. Jag och Wilma åkte i skoter pulkan och det är så mysigt, och sedan trillar kompisar in med familjer så vi samlas och umgås på dagarna.
 
 
 
Att grilla lunch ute; finns väl inget som smakar bättre! Så här i början på säsongen så är det gott att grilla korv och hamburgare, men sedan börjar man bli lite yvigare med grillningen då man fort tröttnar på att grilla korv. Mina favoriter på fjället är LCHF-kolbulle, varma mackor över elden (lchf bröd) och att grilla lax mm. 
 
 
 
Det är verkligen rogivande att vara i fjällen med så vacker natur, och för mig har dessa helger varit särskilt viktiga nu när jag varit stressad på sista tiden, och jag har kommit till många insikter. För att kunna återhämta sig så är det viktigt att försöka koppla bort allt annat och att vara här och nu, inte tänka på morgondagen. 
 
Om jag går till mig själv så har jag varit på jobbet och under tiden jag arbetat har jag tänkt på allt annat som ska göras, vilket gjort att i stället för att vara här och nu har jag blivit splittrad och stressad över hur ska jag hinna med allt, känner ni igen er?  
 
Nu har jag bestämt mig för att när jag gör en sak så fokuserar jag på det och inget annat. Jag har varit tvungen att stålsätta mig för att verkligen fokusera på nuet, att grubbla och stressa hjälper ju inte på något vis utan det skapar bara mera stress. Här och nu; det hjälper inte att oroa sig över saker. På samma sätt när jag ska sova; på vilket vis hjälper det mig att grubbla oroa mig över saker? Det är viktigare att få sömn så att jag får mer energi eller hur? Inte lätt, men jag slår bort tankarna så fort de kommer och tänker här och nu.
 
Vad/hur gör ni för att stressa ner?
 
 
 
#1 - - Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm:

Mysigt med soligt i fjällen :D

#2 - - Iza Palm:

Så mysigt, att både grilla och känna solens strålar sådär. Topphelg!

#3 - - monica:

Promenader i alla väder utom ösregn, hunden har för dålig päls. Känna vinden i ansiktet, se ut över frusen sjö, känna att man lever här och nu.Koppla av alla tankar. Känna sig mätt och nöjd. Det är lustigt. Om jag känner mig gnagig och omätt, så försvinner den känslan efter en timmes promenad och jag kan känna mig övermätt. Har inga sömnproblem. Sover jag inte ena natten , så blir det bättre nästa. Numera pensionär, förstås. Nån snö har vi inte.

#4 - - Tussilago:

Man kan träna i det där, att välja bort oro. Man kan ju oroa sig för mycket. Välj att tänka tvärtom, vad som är bra, vad gör mig glad, vad gör jag bra, visst har jag det bra, o s v. Ju mer man tänker positivt och lämnar orosmolnen bakom sig så tynar det bort. Ju mer man tränar, inte svära idag-- är inte oroa sig idag ju lättare hittar man känslan. Vad var det som var så farligt med det där.

#5 - - Charlesnaido:

แนะนำเว็บให้บริการ [url=https://www.sbobet7x.com/live-sbobet][u][b]sbobet thai[/b][/u][/url]

บริการดีมากครับ พนักงานพูดสุภาพมากๆ ประทับใจมากครับ ไม่เคยคิดจะเปลี่ยนเว็ปเลย มีปัญหาโทรได้ตลอด 24 ชั่วโมง ใช้บริการกับ sbobet7x มาได้สักพัก ไม่มีปัญหาอะไร โปรโมชั่นก็ได้จริง ขอบคุณมากครับ บริการดีครับ ทำรายการอะไรต่าง ๆ ก็รวดเร็ว ขอให้บริการดี ๆ แบบนี้ตลอดไปนะครับ
ประทับใจการฝากถอน บริการได้เร็วดี แม้จะเป็นช่วงเย็นๆ เห็นบอกว่าคนทำรายการเยอะก็ยังรอไม่เกิน 5 นาทีใช้บริการออนไลน์ผ่านหน้าเว็บไซต์ ทั้ง สมัครสมาชิก ฝากเงิน ถอนเงิน สะดวกดี ดีตรงไม่ต้องพูดคุยกับคน ผมชอบมาก มาสมัครแรกๆ ตอนแรกนึกว่าบบริการไม่ดี ไปไงไปมาบริการดีโครตครับ สอนผมตั้งแต่เล่นไม่เป็นและแทงบอลได้จนรวยทุกวันนี้

[url=https://www.sbobet7x.com/ดูบอลสดออนไลน์][b]ฟรีดูบอลออนไลน์hdฟรี[/b][/url]

อัพเดตผลบอลสดๆ ทันเวลาทุกวัน ทุกลีก ไม่ต้องรอนานเหมือนเว็บอื่น มาตรฐานสากล ดูบอลสด ดูบอลออนไลน์ ดูบอล warp football ลิ้งดูบอล warpfootball บอลสด บอลออนไลน์ ลิงค์ดูบอล ดบอลสด ดูบอลสด youtube ดูบอล ออนไลน์ ดูบอลออนไลน์ cth ดูฟุตบอลออนไลน์ ดูบอลออนไล preview football ลิ้งดูบอลสด ฟุตบอลออนไลน์ wrap football ลิ้งค์ดูบอลสด วาปฟุตบอล link ดูบอล ดูฟุตบอลสด ดูบอลผ่านเน็ต ถ่ายทอดสด ถ่ายทอดสดบอล ดูบอลสดออนไลน์ เว็บดูบอล ดูบอลสด วันนี้ ดูบอลออนไลน์ hd ดูบอลสด youtube มือถือ fดูบอลสด ดูบอลไทย วาร์ปฟุตบอล ดูบอลออนไลน์ฟรี ถ่ายทอดสดฟุตบอล วาปบอล ลิงดูบอล ดู บอล สด ดูบอล cth ดูบอลสด cth ลิ้งค์ดูบอล wap football fดูบอลออนไลน์