Kostrådgivning// Föreläsningar

Hur har det gått för er med alla nyårslöften? Jag själv vet att det är tufft att starta upp en ny livsstil, att vilja gå ner i vikt eller bara att må bra för hälsans skull. De flesta av er vet att gå ner i vikt det kan man göra med vilken metod som helst, att sedan behålla vikten är svårare.
 
Jag som pendlat i vikt i många, många år vet hur viktig den mentala biten är, jag skulle nästan vilja påstå att den mentala biten och kosten ligger på delad första plats. Många viktminskningskurser hänger upp sig på att bara lägga om kosten, jag vet att det är viktigt att se hela personen med allt runt omkring, livspusslet, för det påverkar mer än man tror. Det är viktigt att kartlägga och bli medveten om varför man gör som man gör fast man vet att kanske gör jag fel.
 
Jag har gått utbildat mig i kostrådgivning och som livsstilskonsulent hos Anna Hallen,  vilket är så viktig kunskap. Tillsammans med mina personliga erfarenheter av stora viktuppgångar fram och tillbaka gör att jag vet hur viktigt det är med balans i den mentala biten, att hantera saker och lära sig att tänka rätt.
 
Därför känner jag nu att jag är redo att starta upp en ny vikt-cirkel med begränsat antal platser där jag har utvecklat cirkeln utifrån nya kunskaper och erfarenheter.
 
Cirkel/Nystart: 4 veckor, pris 995 kr per person.
 
  • Vi kommer att ha en sluten grupp via FB (detta kräver att du har ett FB konto).
  • Vi kommer att ha olika tema varje vecka, där jag skriver hur och vad vi ska göra.
  • Recept/menyplan ingår varje vecka.
Jag är rätt spontan av mig så jag vill att cirkeln blir en skön mötesplats där man kan gå in när man vill och skriva och ta hjälp av och stötta varandra. 
 
Vill du veta mer om hur cirkeln fungerar innan du anmäler dig?  
Skriv till mig på mejlen lindha.vikstrom@jamtland.st Skriv ämne cirkel.
 
 
Personlig kostrådgivning/coaching under en månad, 1495 kr per person och då ingår även uppföljning 2 veckor senare.
  • Kartläggning/livspussel
  • Mental coachning
  • Personligt kostschema
  • Tränings schema
För anmälan mejla till; lindha.vikstrom@jamtland.st Skriv ämne; Kostrådgivning 1 månad.
 
Personlig kostrådgivning/coachning en vecka 995 kr.
  • Kartläggning/livspussel
  • Personligt kostschema
Skriv till mig på mejlen lindha.vikstrom@jamtland.st Skriv ämne Kostrådgivning 1 vecka.
 
Föreläsningar företag/privat. 
Vill du att jag kommer och föreläser på ditt företag eller vill du att jag föreläser privat, kontakta mig för prisuppgift.
Mejla till lindha.vikstrom@jamtland.st Skriv ämne föreläsning. 
 
#1 - - monica:

Önskar dig och projekten lycka till! Jag vägde 83 vid nyår, 79 igår och idag. Tror 83 kg var en lite vatten för mycket i kroppen och trodde att det var en.liter för lite igår. Måste alltid komma ihåg att salta maten, det binder vatten. Jag håller nu på och hjälper min syster som fått cellgifter i 4 månader efter en tarmtumörop i augusti. Cellgifter är knäckande på kropp och själ. Min syster har alltid ätit efter Livsmedelsverkets riktlinjer. Massor av bröd, gröt, potatis,lagom av kött osv. Lättprodukter av mjölk och matfett. Vägt högst 62 kilo till sina 170 cm. Och det jag hjälper henne att handla nu är juicer, Proviva, näringsdrycker. Allt med massor av socker. Jag skulle önska att hon försökte sig på fetare mat , innan hon försvinner helt. Hon har alltid "fatshamat" överviktiga.

#2 - - Hans:

Började förra måndagen (6/2) med mitt nya liv. Det har gått bra förutom att jag slarvade i helgen. Den här veckan har det gått bra igen. Kommer att vara ansvarig för en resa till sommaren och då behöver jag går ner i vikt för att orka. Just nu har jag inget batteri till vågen. Så jag vet inte vad det har gett för resultat, men det känns på magen att det har hänt något.