En vecka med mig?

Som ni vet älskar jag mitt Edsåsdalen här finns allt för att ladda batterierna, återhämta sig och många möjligheter att vara ute på fjället; skoteråkning, längdskidor, promenader och utförsåkning. Att få en vecka för sig själv tillsammans med andra likasinnade, att ge sig själv den möjligheten för att komma i gång hade jag önskat funnits för mig när jag var i början av min start, det är ju alltid jobbigt att ta första steget och min tanke är att här tar vi första steget tillsammans i en hel vecka.
 
 
Jag har skrivit det förut; tänk om alla kunde få njuta av detta! Min tanke är nu att kolla intresset om du vill, tillsammans med mig, i en vecka få en nystart här i fjällen med den underbara naturen där vi umgås och äter tillsammans, det kommer bli föreläsningar varje dag med olika teman inom hälsa. Vi kommer att göra en utflykt varje dag och utöva yoga.
Kvällarna är fria för egen tid. 
Jag vill bara veta om intresse finns så detta är ingen anmälan ännu, mer detaljerat information kommer att komma (med vilka övriga ledare för detta event är) så fort jag vet intresset och även vad det kommer att kosta.
Vi kommer inte att bo i husvagn :) utan det finns fantastiska stugor här och många möjligheter.
Kommentera gärna vad ni tycker eller mejla mig om detta känns intressant.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
#1 - - Carro:

Hade varit väldigt kul! Ännu roligare om det varit möjligt att få med sig man och barn ^^

#2 - - Carro:

Hade varit väldigt kul! Ännu roligare om det varit möjligt att få med sig man och barn ^^

#3 - - Emma:

Ja! Kul!

#4 - - Anonym:

Jag är gärna med// Malin

#5 - - Carina :

När jag läst din blogg har jag önskat att jag också hade möjlighet till sån här rekreation. Låter helt underbart. Har dock ingen möjlighet nu.