Älskade fiskpinnar ala LCHF

I bland saknar jag gammal hederlig husmanskost, speciellt blodpudding. Men att ge mig på att göra egen och köpa fryst blod och greja, det klarar jag faktiskt inte av. Men däremot så bestämde jag mig för att göra hemmagjorda fiskpinnar till middag, så enkelt och gott. Har inte tänkt på att göra egna förut och ni har säkert redan kommit på detta, men så här blev vår middag och det var så gott!
 
Jag köpte ett paket fryst torsk a 400 g och lät det stå framme och tina några timmar så att jag kunde skära torskblocket i lagom stora bitar. Jag saltade och pepprade torsken, sedan vispade jag ett ägg och blandade 0,75 dl mandelmjöl och 2 dl riven parmesan i en skål. Doppa torskbitarna i ägget rikligt och rulla dem sedan i parmesanmjölet.
 
 
Stek dem på svag värme till en början i smör tills de får fin färg.
 
 
Vi gjorde gräddstuvad spenat till och hade även ägghalvor som tillbehör, så enkelt och gott. Portionen ser liten ut på bilden men den visar fel, jag blev rejält mätt. Vilket är er husmansrätt-favorit?
 
 
 
 
 
 
 
#1 - - Ann-Sofie :

Ser jättegott ut 🖒 Tack för ett bra mattips! Det ska vi testa!

#2 - - Nisse Hult:

"Nytt bantningspulver" igen

www.yokebe.se

Behövs det verkligen ännu en produkt på temat "bantningspulver"?

Alla olyckliga med övervikt och fetma blir bara "mjölkade" på pengar i sin strävan att gå ner i vikt.
Äta RIKTIG mat är det dom bör göra och spara sina pengar till det i stället.
Snabb lösningar med pulver etc. gynnar bara säljarna


#3 - - Tussilago:

Håller fullständigt med nisse, jag kollade dessa pulver igår.
Men avstod! förpackningen skulle vara till 2 veckor. Blir dyrt det! Nä... bättre köpa riktig mat och bra mat istället.
Dessutom väldigt tråkigt dricka pulversoppa...!! Och sen då?
Sen man kanske gått ner.. och ska börja äta som vanligt igen då.

#4 - - Denniskek:


Наручные часы – эффектно подчеркиваем статус купить в Украине в интернет-магазине с доставкой наложкой

http://xn----8sbwhzpef4b3bg.xn--j1amh/img/m/38-manufacturer_default.jpg