Påsklov 2017

Nu har jag haft många dagar av påsklovsfirande med min familj, vädret har inte visat från sin bästa sida. Vi brukar kunna åka skidor i t-shirt, men i år har det varit få solglimtar så man har fått passa på njuta ute när väl solen tittar fram. Men det har inte varit kallt ute så vi har kunnat varit ute och grillat och åkt längdskidor ändå.  
Jag har ju både min syster med familj och svärfar här på Edsåsdalens Camping nu, så i år hade jag påskbuffé i vår husvagn, nio personer trängdes vi ihop med men det gick bra. Min familj och släktingar, vi är så bullriga och lättsamma av oss så att umgås på liten yta är inga problem <3.
 
 
Påskens klassiker såsom sill, ägghalvor med olika garnering, kalvsylta, lax i olika varianter och hemmagjorda köttbullar och prinskorv (rymdes ej på bild), romsås och ostar så blev vi alla mätta och belåtna. 
 
 
Jag har verkligen njutit av dessa lediga dagar i påsk som bestått av mycket frisk luft, längdskidor, bastu och umgåtts i lugn och ro med familjen. Hoppas ni också haft en härlig påsk :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
#1 - - NORRSKEN EMMA:

fina foton

ha en bra fortsatt kväll