Ny distanskurs

Det finns några platser kvar till min cirkel på distans som startar vecka 17, sista gruppen innan sommaren. 
 
Ni vet alla precis hur man ska göra och ändå är det så svårt, jag vet att det är just så. Livspusslet med allt runt omkring, och så vill man så gärna gå ner de där envisa kilona.
Jag som pendlat i vikt i många, många år vet hur viktig den mentala biten är, jag skulle nästan vilja påstå att den mentala biten och kosten ligger på delad första plats. Många viktminskningskurser hänger upp sig på att bara lägga om kosten, men jag vet att det är viktigt att se hela personen med allt runt omkring, livspusslet, för det påverkar mer än man tror. Det är viktigt att kartlägga och bli medveten om varför man gör som man gör, fast man egentligen vet att kanske gör jag fel.
 
Jag har bestämt mig för att jag vill vara nöjd med mitt liv och vad/hur ska man göra för att känna så? För att lyckas måste vi våga satsa och inte vara rädda för att misslyckas, bakslag kommer men det är av dom vi lär oss av, eller hur? 
 
Jag har utbildat mig i kostrådgivning och som livsstilskonsulent hos Anna Hallen,  vilket tillsammans med mina personliga erfarenheter av stora viktuppgångar fram och tillbaka är så viktig kunskap, som gör att jag vet hur viktigt det är med balans, att hantera saker och lära sig att tänka rätt.
 
Därför känner jag nu att jag är redo att starta upp en ny viktminsknings-cirkel med begränsat antal platser, och där jag har utvecklat cirkeln utifrån nya kunskaper och erfarenheter.
 
Cirkel/Nystart: 4 veckor, pris 595 kr per person.
Start vecka 17 - 20
  • Vi kommer att ha en sluten grupp via Facebook (detta kräver att du har ett FB konto).
  • Vi kommer att ha olika tema varje vecka, där jag skriver hur och vad vi ska göra.
  • Recept/menyplan varje vecka 
Jag är rätt spontan av mig så jag vill att cirkeln blir en skön mötesplats där man kan gå in när man vill och skriva och ta hjälp av och stötta varandra. 
 
För anmälan och mer info;
Skriv till mig på mejlen lindha.vikstrom@jamtland.st Skriv ämne cirkel.