Motivation

Har du svårt att finna motivationen till att vilja göra en förändring? I bland infinner sig tyvärr inte alltid motivationen, hur gärna man än vill så kommer man inte till skott. Men i bland måste man ändå börja och ta steget och göra rätt val för din skull, för hur du vill må framöver? 
 
När jag vägde 140 kg var jag så evinnerligt trött på hur övervikten påverkade mitt liv så mycket negativt, bl.a. i sociala sammanhang. Och bara det här att ha svårt att hitta kläder som passar, i bland köpte jag en tunika för att jag kunde ha den men inte för att jag gillade den. Men även om jag så gärna ville gå ner i vikt så kom det ingen motivation till mig, tills en dag.......
 
 
Så behöver du få en injektion motivation och inspiration är du välkommen till min och Annas föreläsning där jag kommer berätta om min livsstilsförändring, om hur jag lyckades gå ner 70 kg och sedan dess behållit den vikten. Vad var det som gjorde att jag inte gav upp? Hur lyckades jag hålla mig motiverad hela tiden? Det och mycket mer kommer jag att prata om, den mentala biten är så viktig. 
 
Sedan kommer Anna Hallen  att föreläsa om bl.a; att lära dig leva med maten och varför äter vi? Hur ska vi göra för att må vårt allra bästa?
Vad är vi designade för att äta? Kan verkligen maten vi äter styra kroppens inflammationer, vårt humör och vår sömn?
Så missa inte den här chansen att få en kick till att komma i gång den 8 maj, jag och Anna ser verkligen fram emot att få inspirera er till en bättre hälsa. 
 
I pausen bjuder vi på kaffe och frökex från Huså bröd som tillsammans med Birgitta Höglund tagit fram de goda LCHF kexen.
 
Varmt välkomna och för anmälan till denna unika föreläsning  där jag och Anna föreläser tillsammans för första gången, mejla till lindha.vikstrom@jamtland.st, skriv Anna//Lindha i ämnesraden.
 
Måndagen den 8 maj 2017 kl. 18 - 20:30 ca.
Pris per person 300 kr
 
Vägbeskrivning till föreläsningen:
Adress; Livsstilsgården i Norra Häljaröd, Farhultsvägen 377
Buss 225 mellan Ängelhom - Höganäs
Hållplats; Norra Häljaröd Ö
 
Anmälan är bindande och Endast 20 platser kvar, först till kvarn!!!
 
Tack till sponsor Huså Bröd
 
Vill du komma till min föreläsning i Sundsvall  den 18 maj ?
 
Välkommen att anmäla dig till min föreläsning torsdagen den 18/5 -17 kl.18:15 - ca19:30
Plats; Kulturmagasinet, Packhusgatan 4, 852 34 Sundsvall.
Pris: 250 kr per person
Anmälan är bindande och begränsat antal platser.
 
För anmälan mejla till; lindha.vikstrom@jamtland.st skriv i ämnesraden Sundsvall 
 
#1 - - monica:

Har just skickat bilder på din Fb sida om den blå klänningen. På Tradera. Strl L. Auktion avslutas idag.