Familjen fröbröd

Nu tar jag med mig hela familjen Fröbröd ända till Ängelholm i Skåne, där jag ska föreläsa tillsammans med Anna Hallén. Och vi kommer att låta er få provsmaka dessa goda, energirika och glutenfria frökex tillsammans med en kopp kaffe den 8 maj.
 
 
Jag lärde känna Birgitta Höglund för några år sedan då jag läste hennes blogg och upptäckte att hon bodde i närheten av mig här i Jämtland. Så jag föreslog henne en kaffe-dejt och sedan dess är vi mycket goda vänner.
Förutom att Birgitta har en jättefin blogg där hon delar med sig generöst av sina recept så skriver hon även kokböcker som är väldigt populära, och inte nog med det så har hon även tillsammans med Huså bröd  tagit fram de goda Frökexen som nu finns i tre smaker.
 
Här kan ni läsa om hur Birgitta började sitt samarbete med Huså bröd. Så tack vare min vän Birgitta och Husåbröd som sponsrar mina föreläsningar med frökexen så kommer ni få chansen att prova dem.
 
 
Men nu är det dags för mig och Anna att föreläsa tillsammans på Livsstilsgården i Farhult utanför Ängelholm måndagen den 8 maj 2017 kl. 18 - 20.30 ca! Tillsammans har jag och Anna värdefulla kunskaper inom viktminskning, och vi har båda jojo-bantat en stor del av våra liv och vet av egna erfarenheter hur jobbigt det är att aldrig lyckas.
 
Anna är dessutom en fantastisk lärare som besitter mycket kunskaper inom näringslära och kroppens system.
 
Jag kommer att föreläsa om min livsstilsförändring, hur jag kunde gå upp i vikt till 140 kg och sedan hur jag lyckades ta tag i mitt liv, mitt i livspusslet som pågår runt oss alla hela tiden. Hur lyckades jag skapa egen tid till att göra det omöjliga möjligt när jag aldrig förut lyckats; att äntligen hålla vikten?
 
 
Anna kommer att föreläsa om; att lära dig leva med maten och varför äter vi? Hur ska vi göra för att må vårt allra bästa?
Vad är vi designade för att äta? Kan verkligen maten vi äter styra kroppens inflammationer, vårt humör och vår sömn?
Varför behövs selen, jod, järn och magnesium och var hittar jag allt detta i maten?
 
  
Jag ser verkligen fram emot den här kvällen som kommer att bli så intressant med mycket inspiration och diskussioner där jag och Anna finns tillgängliga för frågor, dessutom vågar jag lova att det kommer bli livligt och nära till skratt. Har du inte anmält dig än så ta chansen nu när jag och Anna föreläser tillsammans för första gången det kan bli hur kul som helst.
 
 
För anmälan till denna unika föreläsning där jag och Anna föreläser tillsammans för första gången, mejla till lindha.vikstrom@jamtland.st, skriv Anna//Lindha i ämnesraden.
 
Måndagen den 8 maj 2017 kl. 18 - 20:30 ca.
Pris per person 300 kr
 
Vägbeskrivning till föreläsningen:
Adress; Livsstilsgården i Norra Häljaröd, Farhultsvägen 377
Buss 225 mellan Ängelhom - Höganäs
Hållplats; Norra Häljaröd Ö
 
Anmälan är bindande och begränsat antal platser. 
 

Ni kommer väl i håg att ni kan utbilda er till Lic Viktminskningsterapeut med superrabatt hos Anna Hallen. BOKA TIDIG RABATT 2000 kronor, OCH mina läsare får 25% EXTRA RABATT om ni skriver HALVA-LINDHA17 på anmälan fåtal platser kvar.
 
Här kan ni läsa hela inlägget om utbildningen