På väg......

Packar och förbereder mig inför min resa till Skåne och livsstilsgården hos Anna Hallen Buitenhuis, jag ska vara borta från min familj en hel vecka, det har aldrig hänt förut. En vecka med utbildning varje dag och träffa nya människor ska bli så spännande och roligt, det ska även bli väldigt trevligt att få träffa Anna Hallen Buitenhuis som håller i utbildningen.
 
Det är mycket tankar som flyger runt i huvudet och för mig känns denna vecka även som en återhämtning, bara jag själv och fokus på mig själv, på studier, lära känna nya människor och utbyta erfarenheter. OCH en vecka på livsstilsgården där det inte finns vardagssysslor som att städa, hjälpa barnen med läxor, laga middagar åt familjen, jobba, skjutsa barnen på aktiviteter mm, ni förstår vad jag menar. Självklart älskar jag mitt liv, men denna vecka blir ju verkligen lite ego även om det kommer bli tuffa studier. Jag ser detta som en möjlighet för mig att studera och motionera, en riktigt boost-vecka, även om jag kommer sakna min familj. 
 
  
Vi är många som kommer bo på livsstilsgården och kommer att handla och laga maten ihop, och det som känns skönt är att jag känner mig så trygg med maten, att det inte kommer bli något problem. Dessutom äter nog de flesta inga kolhydrater. Min frukost kommer att bestå av kokta ägg med majonnäs och kaffe med kokosfett, det står jag mig på fram till lunch.
 
Så min plan är att varje morgon ta en morgonpromenad och sedan är det kurs 09.00-16.00 varje dag. Eftermiddagarna går åt till att plugga och ett motionspass på kvällen har jag tänkt hinna med, vi får se om min plan kommer hålla.
Ska bli så spännande detta, och jag kommer att hålla er underrättade, och på min INSTA gram lägger jag upp bilder varje dag hur det går, för er som vill veta mer.
#1 - - Carro:

Stort lycka till :)
Hoppas verkligen du får en kanon bra vecka!

#2 - - Nippertippan:

Ha en inspirerande vecka och njut!

#3 - - Anonym:

Du kommer få det toppen. Anna är SÅ himla bra👍👌🏻

#4 - - Anonym:

Du kommer få det toppen. Anna är SÅ himla bra👍👌🏻

#5 - - Anonym:

Du kommer få det toppen. Anna är SÅ himla bra👍👌🏻

#6 - - Anonym:

Du kommer få det toppen. Anna är SÅ himla bra👍👌🏻

#7 - - Anonym:

Du kommer få det toppen. Anna är SÅ himla bra👍👌🏻

#8 - - Anonym:

Du kommer få det toppen. Anna är SÅ himla bra👍👌🏻

#9 - - Lina:

Önskar dig en underbar vecka!👍🌸

#10 - - Hanna Karlsson:

Åh vad kul det låter! Hoppas du får det toppen. :-)

#11 - - monica:

Låter väldigt inspirerande! Säkert fin höst i Skåne. Fortfarande badväder, tycks det. Hoppas du får lära dig mycket nytt och ta hand om dig själv. Vet inte riktigt hur länge du bodde i Skåne. Så vackert när man passerar Hallandsåsen. Fast språket är värre.

#12 - - Carita:

Fortsätt blogga nu då!

#13 - - Sara:

Så himla häftigt, lycka till!

#14 - - Mathilda:

åh så kul för dig!

#15 - - Anders:

Den där boken har jag varit sugen på att köpa. Kanske dags att göra slag i saken!