Hos Anna Hallen

Jag har nu varit hemma i en vecka bra precis sedan första kursen hos Anna Hallen i Skåne på livsstilsgården. Vi hade en otrolig tur med vädret, strålande sol med nära 30 grader varmt varje dag, härliga soluppgångar och fina kvällar.
 
Lite nervöst var det att träffa nya människor, men det är ett fantastiskt gäng tjejer där och alla har vi olika inkörsportar till varför vi valt att gå utbildningen till Livsstilskonsult. För mig så var LCHF i början en ny diet som skulle göra mig smal, men som med tiden fick mig att förstå att det här är min nya livsstil, och i dag kan jag säga att LCHF är så mycket mer. Det är enkelt uttryckt att äta sig till en bättre hälsa.
 
Så första veckan på gården så har Anna pratat om näringslära, näringsfysiologi och socker. Och för min del kan jag säga att det är mycket information att ta till sig och att lära sig förstå hur allt hänger ihop. Men det är så intressant och det kan jag säga; Anna är en fantastiskt person som bjuder på sig själv, så det är mycket skratt och vi har många diskussioner. Anna säger att vi är den mest pratsamma grupp någonsin, haha! Sedan har Anna en förmåga att berätta med sådan inlevelse och får det att låta så enkelt och begripligt, men här hemma är det lite svårare. 
 
 Här är några av mina kurskamrater på gården, här har vi kaffepaus och njuter i solen. 
 
 
Gården är som en hästsko, och i mitten av huset är utbildningen och husen vid sidan om är där vi alla sover. Det är verkligen mysigt med ett stort gemensamt kök och vardagsrum med tv, och där tillbringar vi kvällarna tillsammans. En trappa upp är mitt lilla sovrum tillsammans med en tjej till, visst är det fint?
Så här vackra eftermiddagar med promenader vid havet hade vi, och med magiska solnedgångar.
Tillsammans handlade vi och lagade maten tillsammans vilket var jättetrevligt, och speciellt när alla brinner för hälsa. Jag har fått äta så mycket ny god mat som jag inte ätit förut, fast en dag rymde jag ensam till Ängelholm och åt en räksallad.
Så nu är det studier blandat med att jobba, och två föreläsningar i oktober är inbokade innan jag åker till Skåne igen.
 
Jag kommer att föreläsa i Föllinge den 13/10 - 16 kl: 19.00 på det mysiga Café och butik hemma i Föllinge, Camilla Nilsson har köket öppet så du kan köpa mat eller fika under kvällen. För anmälan klicka här.
 
Vill du lyssna på mig i Östersund så kan du anmäla dig till träningskonventet BOOSTOSTERSUND den 22-23 oktober, där man själv väljer vilka föreläsare man vill lyssna på och vilka träningspass man vill delta i.
 
#1 - - Hanna Karlsson:

Det låter verkligen toppen!

#2 - - Melvin:

Hej, Snygg blogg, den är jätte snygg med snygga bilder. hejar på dig! :D