Viktprojektet 3

Då var det dags igen med ett nytt viktprojekt! Jag vet att ni efterfrågat det, jag märker det på alla mina mejl från er, och jag sökte på bloggen för rätt länge sedan om någon var intresserad i min närhet, så att jag denna gång personligen kunde träffa personen och inte bara på distans.
 
Foto; Christian Louboutin
 
Jag hittade inte riktigt någon som var intresserad men många som bor långt ifrån mig ville gärna vara med, så jag bestämde mig för att avvakta viktprojektet och startade upp en cirkel i stället på distans. Och då helt plötsligt dök denna tjej Sofie upp, 27 år gammal och ville vara med i min cirkel och hon bor bara 1,5 mil från mig. Sofie började i min cirkel och berättade att hon själv på egen hand gått ner ca 11,5 kg med LCHF, men kommit till en punkt där hon kände att hon nu fortsättningsvis behöver hjälp med både mat och motivation. 
 
Sofie har alltid varit en aktiv tjej och älskat att träna, men så var det en period i livet som gjorde att hon gick upp 15-20 kg. Så hon började med alla dessa bantningskurer som vi är många som känner igen oss i: Itrim, viktväktarna mfl. Som hon själv skriver; visst gick jag ner i vikt men sedan upp allt igen plus lite till. Till slut hamnade Sofies våg på 115 kg till sina 161 cm. Så Sofie bestämde sig för att ge LCHF en chans efter att bl.a. ha läst min blogg och googlat fram info om LCHF och lyckades gå ner ca 11,5 kg på egen hand.
 
Väl i min cirkel som Sofie varit med i har hon hittills gått ner till 92,8 kg, alltså minus10,7 kg till, vilket är jättebra jobbat. Cirkeln har skött sig själv under sommaren men nu kände jag för att fråga om inte Sofie ville vara med på bloggen. Det som känns extra bra är att med den utbildning jag nu går hos Anna Hallen så har jag mer kunskaper om maten/kroppen och inte bara mina egna erfarenheter, vilket gör detta projekt lite mer spännande då jag kan bidra med lite mer hjälp.
 
Av hänsyn till Sofie så är hon nu till en början anonym.  
 
Sofie är alltså 27 år gammal, är singel och jobbar som personlig assistent samtidigt som hon studerar till undersköterska.
Här på bild nedan Sofie 115,8 kg.
 
 
Här på bild Sofie 92,8 kg
 

Hoppas ni känner och kommer bli inspirerade av Sofies resa och peppar/stöttar henne. Ni kommer att få lära känna Sofie mera och få se hennes veckomenyer, men vi börjar så här.  
 
Har ätit LCHF sedan oktober 2015.
Startvikt 115,8 kg (Sofie har på egen hand gått ner 11,5 kg)
Började min cirkel 7 mars 2016 med startvikt 103,5 kg
Idag väger Sofie 92,8 kg 
 
Startvikt viktprojektet:
12/10 - 16: 92,8 kg
161 cm lång
Målvikt: 65 kg // kilon kvar att gå ner 27,8 kg 
 
Sofies mått:
12/10 - 16
Mitten av låret: 66cm
Midja: 98cm
Stuss: 120cm
Överarm: 35cm
#1 - - Serola:

Oj, vilken skillnad redan! :-)
Snygg tapet har hon också. :-D

#2 - - Anonym:

Heja dig Sofie! Vilket jobb du redan gjort, så stor skillnad på bilderna! Du är jättefin! Ser fram emot att följa dig på din resa! 😊

#3 - - Paula:

Bra Sofie ! : ) Verkligen jättebra gjort !!! Kommer också följa dig , att se hur det går. Kommer även själv kämpa med dig, så du är inte ensam. Lycka till <3 Kram/Paula

#4 - - Tussilago:

Vad roligt! alltid kul att följa, men hur gick det för hette hon ann sofhie? förut som var med. Hoppade hon av eller det stod inget mer om henne.

#5 - - monica:

Ska bli trevligt att följa Sofie! Hur går det med den unga tjejen som var med på LCHF eventet i Säffle 2015?

#6 - - Hanna Karlsson:

Heja dig Sofie. Ser fram mot att följa din resa!

#7 - - Ingrid:

Heja heja!!!!

#8 - - Anonym:

Heja!! Hur gick det med den förra vi följde, som hade häst?

#9 - - Danne:

Hej. Har kört LCHF ett tag nu och tycker jag läser massor och följer det jag tror är rätt men jag går upp i vikt.
Man läser massor om fantastiska viktnedgångar så känns bra frustrerande att man kämpar på och verkligen går in för det men vikten går uppåt.
Har du några tips vad skall jag stoppa i mig liksom??

#10 - - Anonym:

Jösses vilken skillnad alltså! Fint jobbat Sofie:) Lycka till!