Boostersund 22 - 23 oktober !!!!!!

Nedräkningen har börjat till träningseventet Boostostersund där jag är en av föreläsarna och jag ska berätta om min livsstilsförändring för Östersundsborna. 
Det är tjejerna Helen Hildebrand och Anki Johansson som arrangerar detta i Östersund nu i helgen den 22 - 23 oktober, och så här skriver de själva om sin kommande helg: 
 

"Under våra år i branschen har vi besökt många konvent och den känslan vi haft under dessa helger vill vi dela med oss av – den går inte att återberättas, den måste upplevas. Vi bestämde oss därför för att även vår stad ska få en sådan helg – en chans att boosta sig själv med energi och glädje. För oss är glädjen viktig och den vill vi förmedla under helgen.

Vi har haft fokus på att få till ett varierat utbud av träning och föreläsningar. Det kommer därför att finnas allt från tuffa styrkepass och coola dansklasser till harmoniska och lite lugnare klasser varvat med föreläsningar som ger kunskap och inspiration. Allt för att det ska finnas något för alla!

Det spelar ingen roll vilken träningsbakgrund du har. Du kanske tränar regelbundet redan men vill inspireras eller testa något nytt? Du kanske har tänkt att du borde komma igång med någon typ av träning men inte vet vad som passar dig? Du kanske bara vill ge dig själv en helg i hälsans tecken, en riktig ”Egoboost-helg!”

Oavsett anledning kommer du att få massor av inspiration och motivation under helgen som du kommer att ta med dig. Vilken träningsform du än väljer, är det en investering i dig själv – träna för att leva! Vi vill härmed hälsa dig varmt välkommen till Boostersund!"

 
Att få vara delaktig i detta känns stort för mig och jag ser fram emot att berätta om min resa, så ta chansen att anmäla dig till denna spännande helg där du själv bokar in dig på de föreläsningar och träningspass du vill, men gör det nu för många pass börjar bli fullsatta. Hoppas vi ses, om inte annat under lördagens middag där Patriks Combo spelar. För anmälan klicka här!