Vinnaren av Helhetshälsa

Det är lite glest mellan blogginläggen just nu och jag hoppas ni har förståelse för det, jag kom hem från Skåne och min utbildning i tisdags natt och sedan har veckan snurrat på. Vaknade onsdag morgon och fick åka akut med min dotter Julia till läkaren och där konstaterades det att hon hade fått lunginflammation, vi fick träffa en fantastisk läkare som tog sig tid och undersökte henne. Hon har varit förkyld och haft hosta i snart fem veckor, så jag tog med henne till hälsocentralen innan jag reste bort, men då var det en annan läkare som sa att det bara var en förkylning. 
Sedan har jag jobbat och försökt hinna med lite studier, så livspusslet snurrar fort just nu.
 
Här nedan på bild Julia och Cocos bland snöflingorna.
 
 
Det är inte lätt att få vård i dag och det gäller att orka vara stark för att få bra vård, därför är det så viktigt att verkligen ta hand om sig själv så man mår bra både fysiskt och psykiskt. Vi är många som har ohälsa i dag av olika anledningar, men hur ofta får man den hjälpen man behöver? Läkarna i dag skriver gärna ut tabletter i stället för att först reda ut grundorsaken till problemet.
 
Jag tänker på när jag vägde som mest och hade problem med bl.a. magen och fick utskrivet en massa olika mediciner i stället för att fråga hur jag äter eller hur jag motionerar. Hänger ni med hur jag tänker? I dag äter jag en mycket bättre kost, jag motionerar och jag äter ingen medicin alls. Skulle kunna skriva massor om detta men jag ska ju faktiskt skriva ner vem som vann produkter från Helhetshälsa. 
 
 
 
Jag önskar jag kunde delat ut vinst till er alla, men så fungerar det tyvärr inte och vinnaren av Magnesium och D vitamin blev Lena som berättade om sin resa, och så gillade jag detta som hon skrev;
 
"Är en bit på väg, men det kostar att "äta sig frisk" men väl värt varenda krona i slutändan". 
 
Grattis till dig Lena!
 
Det är så sant att det är värt att investera i sin egen hälsa <3
 
Delar med mig av några vinterfoton från en av mina promenader, visst är det vackert? 
 
 
 
Stort tack till Helhetshälsa  som sponsrat med utlottning av deras produkter, vill man själv köpa kan man klicka här! 
Bildresultat för helhetshälsa
 
#1 - - Lena :

Åååh! Vad glad jag blir <3 Tusen tack för vinsten <3 Extra uppmuntrande & glädjande då sista tiden varit mer kämpig på flera olika sätt <3
Fortsätter kämpa på :)

Svar: Härligt <3
halvalindha