Julklappstips

Jag som älskar julen och brukar vara ute i god tid med alla förberedelser ligger faktiskt efter i år, jag brukar ha handlat klart de flesta julklapparna i november men i år har jag faktiskt inte hunnit med det. Det kommer bli mycket klickande på nätet i år, inte alla julklappar förstås men många. Dels för att det är smidigt och de flesta har fraktfritt, och dessutom har jag märkt att julklapparna jag vill ha är billigare att köpa över nätet.
 
Reser ju till Skåne igen denna vecka och missar att fira första advent med min familj vilket känns trist, men nu är det sista resan på min utbildning så snart kan jag andas ut och stressa ner. Har börjat göra lite fint till första advent redan nu eftersom jag inte är hemma. Har ni börjat fundera över julen och handlat julklappar än?
 
 
Jag och min man köper inte julklappar till varandra längre utan brukar köpa något som vi behöver till hemmet eller något annat, i stället för att slösa pengar bara för att man ska ge bort något.
 
Så i år har vi redan tjuvstartat julklappsöppningen då jag klickade hem en pannlampa från Cykelkraft , en nätbutik som har allt mellan himmel och jord. Min Magnus tyckte att det var en bra idé då han ledsnat på att hans pannlampor för dryga hundralappen hela tiden förbrukade batterier i hög takt, och dessutom knappt lyste upp framför fötterna. Den pannlampan som vi köpte på Cykelkraft kostar 599 kr och den är vattensäker och har två lampor som lyser brett, långt och med hög ljusstyrka.
 
 
Jag som dessutom är mörkrädd tycker att det är kanon att använda denna när jag ska ut och träna själv på kvällarna. Jag har ju bara använt vår gamla pannlampa förut men den har inte fungerat så bra, och nu behöver jag inget sällskap och kan/vågar ta mig ut själv. Dessutom blir den här perfekt för mig att använda när jag åker längdskidor i fjällen, för där har inte alla spår belysning.
 
Jag och min man var ute och promenerade i kväll och det räckte att vi bara hade den här pannlampan, för den lyste upp åt oss båda tack vare att den lyser så brett.
 
 
 Se vilken skillnad på dessa bilder, utan pannlampa och med.
 
   
 
  
Nu ska jag fortsätta handla julklappar, ha en fortsatt fin kväll alla <3 
 
Kika gärna in på Cykelkrafts hemsida här!
 
 
#1 - - Hanna Karlsson:

Vi brukar alltid vara tidiga med julklappar men i år har vi knappt börjat. Måste komma igång snart eftersom det är två födelsedagar framöver också utöver julen. Den där pannlampan ser riktigt bra ut.

#2 - - monica:

Har hållit på med julauktion i Bygdegård. Stickat barnsockor,bakat lussekatter och tekakor. Köpt 24 saker till barnbarnens julkalender. Inget godis,bevars. Stjärnor och adventsljusstakar ska fram i fönstren och alla Cd med julmusik. Men klappar...inte än.

#3 - - Paula:

Jag tycker också om Julen, det är så mysigt och frifullt, önskar bara lite snö hit, för det har varit regnigt flera dagar så nästan all snö försvann. vi har också slutat med julklappar för flera år sedan till varandra och vi har vuxna barn så till dem blir det trisslotter mm... Lite tråkigt ,men när man inte har barnbarn ännu, så nu är det så här. Min man har liknande pannlampa också och det är måste bara minnas att ladda batterierna. Önskar dig trevligt fortsättning och kursavslutning. Kramisar/Paula <3

#4 - - Jeanette:

Min man har den pannlampan och är mycket nöjd:)
Han kör långa sträckor varje dag till jobbet och gillar att ha cykel som sin träningsform. Funderar på att köpa en jag med:)) Kram