Ett steg i taget.....

För att nå ett önskat läge så är det bara du själv som kan förverkliga det du vill, jobbet gör sig inte själv. De extra kilona jag lyckats med att dra på mig ska bort nu, min styrka/energi börjar sakta komma tillbaka.
Man måste fråga sig själv; hur vill jag må? Och sedan sätta upp nya mål/utmaningar.
 
En del av min energi får jag från min träning. För mig är det livsviktigt att få röra mig, helst varje dag även om ett pass i bland kanske bara blir femton minuter. Men träningen är ett sätt för mig att få en balans i livet.
 
Jag och min man åkte till Frösön som ligger strax utanför Östersund för att träna backträning i Ladängens slalombacke. Jag joggade upp för backen fram och tillbaka 5 gånger i ett underbart soligt väder. Känslan att ta sig upp utan att ha stannat och att benen nästan viker sig, hur konstigt det än låter är det en sådan skön känsla. Då vet man att man verkligen kämpat, att jag skulle frivilligt göra något sådant här för fyra år sedan existerade inte i 140 kg tunga Lindha.
 
 
 
I stället för att gräma mig eller skämmas för att jag lagt på mig kilon så ser jag tillbaka på min resa och hämtar energi och känner mig stolt över vad jag gjort hittills. Och jag tror det är viktigt för alla att när man hamnar på en avkrok att ge inte upp. Ta dig upp på banan igen och se tillbaka på vad du presterat hittills. Jag menar på vilket vis hjälper det att ge upp? Det är ju inte så man når sina mål eller hur?
 
 
 
 
Än har inte snön helt försvunnit otroligt nog!!! Mitt i backen låg två snöhögar så jag var tvungen att låta mig fotograferas där för kontrasternas skull.
 
 
Så vad har du för mål du vill uppnå? Hur ska du förbereda dig? Planering och realistiska mål som är nåbara är så viktigt för att känna att man är på rätt väg. Mitt nästa mål är att jogga uppför slalombacken 6 gånger i stället för fem. Små, små utmaningar som stärker mig mentalt. 
 
"En bit i taget och du kommer långt"
 
Detta citat är verkligen sant! För varje dag som går är du en bit närmare ditt mål, och jag vet att helst vill man att under ska ske över en natt. Men det sker bara i sagorna, så det är dags att bestämma sig för om man vill leva i nuet eller i sagornas värld. 
 
 
 
 
#1 - - Lina:

Härligt att höra ifrån dig och härligt att se att du är på G igen! Kram och pepp till dig!🌼👏👍

#2 - - Marie Persson Enström:

Underbart Lindha som du säger så går livet upp o ner. Jag har inte kommit igång med min träning. Jag bokade Pt det hjälpte inte jag har inte tränat på en vecka och jag känner mig inte bra i kroppen. Hoppas jag tar tag i det ikväll... kram

#3 - - Hans:

Roligt att se att du är tillbaka och skriver på din blogg igen. Har du sett på Biggest Loser - nu eller aldrig med Anna Brolin, som programledare? Den är en fantastisk resa de har gjort. Hoppas att de håller sin vikt och att de som fortfarande vill gå ner lite till gör det. Du skriver alltid så vettiga saker på din blogg. Min mammas sambos ena barnbarn skriver om saker som inte berör allmänheten och som är mer privata. Kram på dig.

#4 - - monica:

Jämtland är så vackert! Brukar kolla och gilla insända väderleksbilder på Fb, gärna med snö på fjälltoppar i bakgrunden! Du behöver inte alls skämmas för att ha gått upp i vikt! Det är ett livslångt kämpande. Ser på alla Biggest Losers som överlyckliga går i mål. De ser ut som "vanliga människor" men blir aldrig "vanliga" för missbruk/överätartendensen finns hela tiden kvar. Bäst är att ge sig ut i terrängen som du, vara långt ifrån matfrestelser och få endorfinkickar! Häromdagen gjorde jag rabarberkaka till de 30 damerna i vävstugan. Tog en bit. Syrran tog en bit- och sparade till dan därpå! Resterna fick skatorna. En gång fick jag av henne ett kilo nytillverkat gelegodis. Nästa dag bad hon att få smaka en bit. Men det var slut.. Hon fattade ingenting!! Men 3 hg var 8:e timme ×3 gick som smort att få ner. Säkert ett kilo till också. Man får stå ut med sig.

#5 - - Hanna Karlsson:

Heja dig! Kämpa på. Kram

#6 - - monica:

Hu! Låter som jag kallar vävstugedamerna för skator..!? Det blev några bitar över med hem och de gav jag till fåglarna.

#7 - - Tussilago:

Hur kan det komma sig att du fått så fin hy, dom flesta som går ner har nån hängrynka nånstans iallafall, och en del får väldigt mycket häng. Smörjer du in huden ?

#8 - - Paula:

Jätte bra Lindha <3 Jag fick också lite så kallade "sorg kilon", när mina föräldrar dog, men sen när lite tid gått efter, så kunde jag ta tag på det. Nu har det ju gått flera år när det hände, och ibland händer andra saker som rubbar balansen. Nu har vi en älghunsvalp på 11 veckor, så motion får man, men på ett annat sätt och bara i helgerna kan man turas om att gå lite längre sträckor. Nu sover han, så jag passade på att skriva till dig och önska dig god fortsättning med motionen och sommaren, även om våren var jobbigt till dig. Kram/Paula : )

#9 - - patrickqc18:

Sexy mirror shots
http://asian.porndairy.in/?in person-zoe
erotic films erotic texts erotic sims erotic fan fiction

#10 - - feleciaml1:

Latin ladyboys
http://shemaledating.sexblog.pw/?private-kelly
shemail sex shimale movie trannysex ts dating hardcore

#11 - - javieriu1:

New programme
http://date.inc.xblog.in/?leaf.madisen
free hookup sites that work 2015 dating help for men gay sex sites introduction agency dating site ireland free

#12 - - reynana69:

Started unusual snare stand out
http://arab.girls.tv.yopoint.in/?post-angie
goatee t-pain othello hoteis wilmington

#13 - - edwardoi11:

My revitalized time
http://sissyblog.twiclub.in/?dispatch.jana
erotic pc games erotic writing the erotic networks xxx sexy movies free erotic night

#14 - - tinasc60:

After my recent cotnract
http://arab.girls.tv.yopoint.in/?entry-mckenzie
within wael sikhism paltalk lesbian

#15 - - katrinayk2:

My novel time
http://interracial.dating.porndairy.in/?epoch.nia
number 1 social networking site best philippines dating site free interracial dating dating websites genuine dating sites two tier affiliate programs

#16 - - rosettaxn3:

Perfectly started new project:
http://abby.w.telrock.org