Upp & Ner

"Upp och ner är lika långt, men inte lika lätt...."
 
Ledig i dag och vaknade i morse med att kliva på vågen som jag gör alla fredagar nu, mina 6 kg ska ju bort som jag skrivit om förut (här  kan ni läsa det inlägget). Jag har planerat kosten och min motion varje vecka och är fokuserad, första veckan gick jag ner 1,8 kg och förra fredagen visade vågen på minus 0,9 kg. Men i morse hade jag gått upp 4 hg!!! Inte så mycket att tala om, men det blir ju ändå en besvikelse när man vet att man gjort allt rätt och när jag har tränat alla dagar den här veckan med motionscykel, styrketräning och längdskidor så hade jag förväntat mig ett resultat. 
 
 
Men i stället för att låta vågen ta min energi så bestämde jag mig för att följa min plan, för den är det jag som kan styra och bestämma över. För det blir ju inte på något vis lättare av att ge upp.
 
Ska erkänna att det kändes motigt att åka till skidspåret, men vis av min erfarenhet så vet jag att man måste göra det och ta sig över tröskeln hur jobbigt det än känns. Min plan var att åka 8 km längdskidor (2 varv) och vi har haft ett härligt väder med sol och endast minus 6 grader ute, så när jag var inne på mitt andra varv längdskidor så bestämde jag mig för att jag ska köra ett varv till bara för att bevisa för mig själv och den j.... vågen att det är JAG som bestämmer, 1,2 mil blev det hurra för mig :).
 
Allt sitter i huvudet och det kan jag säga att min viktuppgång i dag gör mig inte ett dugg nu, och med det sagt så gör jag helg nu för det är jag så värd. Trevlig helg alla <3 
 
 
 
 
#1 - - Margaretha:

Trevlig helg vaknade svinförkyld i dag men ska ändå försöka med en lugn promenad sedan blir det soffan.

#2 - - Paula:

Hej Lindha ! Vad roligt att du fick härligt motion och vara ute. Då kan man glömma alla bekymmer och bara njuta. Jag borde också skaffa mig skidor, men har inte ännu fått pengamöjlighet till det, men hoppas att snart. Ibland får man hela "skidpaketen", skidor, stavar och skor i hyfsad pris. ; ) Ha det så roligt på spåren. ; ) Kram/Paula

#3 - - Nisse Hult:

Hej Lindha
För att sätta speed på din viktnedgång upprepar jag än en gång....med start redan på Måndag, kör denna dag med enbart kokosolja som drivmedel i valfri dryck kaffe, te eller vatten. Låter kanske tufft ja men du kommer överleva var så säker och belöningen kommer nästa invägning. Upprepa gärna på Torsdag och kör på så ett tag så är du snart back in business var så säker.
Deal på de?

#4 - - Nisse Hult:

Hej Lindha
Ännu en gång så slår jag ett slag för att köra med Kokosolja en eller två ggr per veckan som enda bränsle tillsammans med valfri dryck kaffe, te eller vatten om du vill speeda på din viktnedgång. Låter tufft ja men du överlever och belöningen kommer när du kliver upp på vågen. Kör på några veckor så är du back in business.
Deal?

Svar: Deal :) Körde första fastan igår :)
halvalindha

#5 - - minifix.blogg.se:

Fina foton!

#6 - - Jeanette:

Hej!
Bra kämpat med träning och låt inte vågen förstöra humöret:)
Nu tar vi fortsatta bra tag i ny vecka som kommer, jag har tränat styrka idag och ätit jättebra= skött mig utan snedsteg, känns så skönt!
Imorgon är det februari och ett steg närmare vår:))

#7 - - monica:

Härliga bilder! Dina hekton är säkert "kvinnohekton", dvs upp och ner beroende var i månadscykeln du är. Säkert ner dessa och några hekton till nästa vecka.

#8 - - Nita:

Hej Linda!
Bra kämpat med allt du berättat för oss. Du kommer säkert fixa de där kilona som är sega. Spännande med utmaningen som Nisse gett dig:-) Jag tror att jag ska haka på den jag också. Lycka till!