Härliga fjällen

Vilka kontraster! Jag är i de härliga fjällen i Edsåsdalen där vi har vår husvagn ståendes på vintrarna, och min vän Birgitta Höglund skickade en bild till mig där hon är just nu i Turkiet, Alanya. Men just i dag hade hon regn och åska.
 
Tänkte att det var dags att meddela vem som har vunnit Birgitta Höglunds kokbok "Grillmat LCHF" som hon dessutom signerat. Jag som trodde att min fråga var lite klurig, men ni har verkligen koll på Birgittas alla böcker och frågan var hur många böcker som Birgitta Höglund har givit ut på engelska. Svaret är tre stycken och ni var många som hade svarat rätt, vilket gör att jag har lottat ut vinnaren som jag skrev att jag skulle göra om flera hade svarat rätt. Och vinnaren blev Karolina Svärd! GRATTIS!! Mejla mig din adress så kommer boken hem till dig per post.
 
Vill man köpa Birgittas kokbok kan ni göra det här.  
Att vara i fjällen är för mig avkoppling på högsta nivå, fjälluften och att vara ute hela dagarna med barnen, grilla, åka skoter eller att bara ta på sig längdskidorna och glida ner till skidspåret som bara är några meter från husvagnen, det känns verkligen lyxigt även om man bor väldigt enkelt. Det är mysigt att planera maten, vad vi t.ex. ska grilla till lunch i dag.
 
Jag bakade Birgitta Höglunds goda formfranska (recept här ) då jag ville ha ett gott glutenfritt, mejerifritt och LCHF-bröd som vi kunde göra toast av för att grilla. Jag bredde över Bregott på skivorna, senap, rökt skinka och ost. Brukar salta och peppra dem också. Grillkorv följer alltid med också, gott avsluta med det. Jag köper ICAs grillkorv med 75% kötthalt. 
Vi använder ett smörgåsjärn som vi lägger smörgåsarna i och ringlar flytande smör över så att brödet blir knaperstekt och smakar ljuvligt.
 
 
 
Inga tillbehör behövs, så gott, smörgåsen bara smälter i munnen.
 
Nu blir det snart Mello och Tacos här i husvagnen fast det är en lördag, trevlig helg alla <3
 
#1 - - Vivi Lindblad:

hej Linda, vad är flytande smör?

#2 - - Paula:

Vad härligt ni har där och smörgåsarna såg riktigt smaskiga ut : ) Jag skrev receptet upp direkt och tänker prova om mina bröd blir lika fina. Ha det så bra ! ; ) Kram/Paula

#3 - - Ereeka:

Det där är så gott!

#4 - - Christina:

Åh! Jag måste baka, finns inget godare än hembakat rostbröd, blir så härligt krispigt i brödrosten :)