Viktprojektet 3

 
När jag skriver om Sofie så har vi alltid legat en vecka i förväg för att jag ska hinna skriva, men vi båda känner att nu skriver vi i stället rätt vecka så att vi ligger rätt i fas. 
 
Sofies senaste vecka har varit stressig då hon har jobbat mycket, men hon har ändå lyckats att ta sig i väg på sina träningspass.Men fortfarande är motivationen lite si sådär, Sofie känner att hon tycker det är jobbigt att ta sig i väg på träningarna och oftast tränar hon 1,5 timme varje gång, och hon känner att det tar sådan tid.  
 
  Foto: Christian Louboutin
 
Att gå och träna och känna redan innan passet att, "åh vad länge och trist det här ska bli" är inte bra, det är klart att det inte skapar motivation. Om jag går till min egen viktresa och tänker tillbaka på hur jag tränade, för visst hade jag dagar också då det kändes som pesten att gå till gymmet. Men jag visste och hade alltid i bakhuvudet att efteråt kommer jag att må så bra och känna mig mer stark och få mer energi, och på så sätt med de tankarna gick jag till gymmet fast det tog emot i bland.
 
Men det viktiga är ändå att försöka få till motion i vardagen så att det känns bra redan innan också, för det ska ju fungera även sedan. Jag menar; när man har nått sitt mål kan man ju inte bara sluta träna, det är ju meningen att vi ska få till en ny och hållbar livsstil, det är rätt viktigt att tänka på.
 
Så mitt råd för att träningen ska kännas bra är variation och att lägga upp flera olika pass, och inte 1,5-timmes pass varje gång. En dag kan man ta en rask promenad på 45 minuter eller sitta på motionscykeln 20-30 minuter. Varvar man träningen med olika träningsformer och olika längd på passen så tycker och känner jag att det blir både lättare och roligare.  
 
Eftersom vi ska ligga i fas nu så får ni här först Sofies vikt från förra veckan, och det är en fortsatt fin viktminskning på 0,7 kg!!!! Jag tycker Sofie har en jättebra viktminskning och att hon går ner hittills i vikt varje vecka, vilket tyder på att Sofie är i en bra förbränning.
 
 
När det kommer till maten så är jag inte riktigt överens med Sofie här, även om hon går ner i vikt. Jag skulle vilja ha mer variation på proteinet och mer gröna grönsaker, och gärna ett mål mat till per dag så det blir tre mål om dagen, speciellt eftersom Sofie tränar mycket.
 
Jag frågade Sofie hur hon känner nu inför julen och Sofie känner att hon är rädd för att gå upp i vikt, men vet samtidigt att hon inte blir tjock som hon skrev till mig för att hon fuskar ett mål, utan vet ju att det troligtvis är vätska i kroppen då. Men tanken finns också att hon kan känna en viss rädsla att en ätardag på julen ska sluta med 10 ätardagar.
 
Sofies matvecka hennes text.
Onsdag
L- zuccinilasange med 1 morot
M- 2 ägg med 1 paket bacon
Träning- Pt pass
 
Torsdag
L- kabanos med morot
M- chiliräksallad med vitlökssås
Träning- styrka
 
Fredag
L- julbuffe med jobbet, jag åt skinka, leverpastej, revbensspjäll,lite memosasallad och stut
M- kamben med bea och 1 morot
 
Lördag
L- köttfärssås med lite ost och 1 riven morot
M- kyckling med bea och broccoli
 
Söndag
L- 1 kabanos med 1 stekt ägg och 1 riven morot
M- 1pkt bacon med 2 ägg
Träning- kondition
 
Måndag
L- kabanos 2st med lite bea och 1 morot
M- 1pkt bacon med 2 ägg
 
Tisdag
L- 1pkt bacon med 2 ägg och 1 morot
M- lax i gräddsås med broccoli
Träning- kondition och styrka
 
 
Här kommer Sofies dagsfärska våg bild 21/12 
 
 
Hela 1,8 kg minus har Sofie gått ner, jisses vilken kick!!!! Sofie är så glad så hon sms-ade till mig dessa härliga rader <3
 
Sofie; Aaaah 😄 jag klarade mitt mål!!! Yeeeeeeeeeeeeeey!  Jag är så jäkla glad 😄 nu
hoppas jag verkligen att det här resultatet kan hjälpa mig att stå emot julens
alla frestelser!
Skickat från min iPhone
 
Lindha; Men wow helt fantastiskt vad glad jag blir 😊 heja 👏👏
Skickat från min
iPhone
 
Sofie;Ja jag är så jäkla nöjd 😊 och igår när jag var å provade kappor på gina kunde
jag ha storlek 42 utan problem, i somras kunde jag inte stänga en storlek 44
😄
Skickat från min iPhone
 
Här kommer Sofies viktresa i siffror och jag kan bara säga, att även om man tycker det går sakta, så som Sofie känt i emellanåt, så när man ser tillbaka på hennes resultat så är de fantastiska. Hade Sofie gett upp då hade hon inte varit 30 kg lättare i dag, så heja Sofie och alla ni andra som kämpar <3 
 
Har ätit LCHF sedan oktober 2015.
Startvikt 115,8 kg (Sofie har på egen hand gått ner 11,5 kg)
Började min cirkel 7 mars 2016 med startvikt 103,5 kg
Idag 12/10-16 väger Sofie 92,8 kg 
 
Startvikt viktprojektet:
12/10 - 16: 92,8 kg
161 cm lång
Målvikt: 65 kg // kilon kvar att gå ner 19,9 kg
12/10; 92,8 kg
18/10; 91,9 kg
26/10; 91,4 kg
2/11: 91,0 kg
9/11; 90,7 kg
16/11; 89,1 kg
23/11; 88,6 kg
29/11; 88,0 kg
6/12; 87,4 kg
13/12; 86,7 kg
21/12; 84,9 kg
Summa minus sedan 12/10 = 7,9 kg!!!! 
Summa minus sedan oktober 2015 = 30,9 kg!!!!
 
 
 
 
 
#1 - - Frk M .:

Vilka härliga framgångar för er båda. Hoppas på uppdatering snart :)