Timeout

Nu var det ett tag sedan jag skrev här på bloggen, ett medvetet val då jag var tvungen att ta ledigt från allt efter min utbildning i Skåne. Jag har behövt tid att fundera och återhämta mig efter vad jag skulle vilja säga ett år av motgångar i mitt liv även om jag haft några guldkorn under 2016.
 
Jag tog ledigt från mitt jobb för att hinna reflektera över vad jag vill, det har varit mycket att fundera över och jag har haft mycket energitjuvar runt mig som jag nu har börjat sortera bort. Nu ser jag fram emot ett spännande 2017! Jag har fått tillbaka energin och planerar för fullt det jag vill göra och förändra, det gäller att själv skapa sig tiden att göra/prioritera det som just du vill ska hända.
 
Hur mår ni och hur har erat år varit, och vilka förändringar vill du göra 2017?
 
 
 
 
#1 - - Anonym:

Välkommen tillbaka! Ibland behöver man ta en timeout, lyssna på kropp och själ och få ihop sig själv.

#2 - - Annika Skoog:

Hej
Jag går in i ny "cykel " dvs 7års period 2017 , och för mig är det bara positivt ...jag har gjort medvetna val i mitt yrkesliv ... det påverkar mig själsligt, emotionellt , och fysiskt på ett bra och utvecklande sätt ... jag säger bara kom , kom 2017 <3

#3 - - Monika:

Hej!
Här är det kaos... just nu ligger jag med kräksjuka och innan det har det varit mycket stress både inom familjen och jobbet. Vet inte om jobbet kommer finnas kvar eller om jag blir förflyttad. Så JA en timeout hade nog behövts.
Lycka till! Kram 🤗

#4 - - Nisse Hult:

Hej Lindha
Kul å höra att du börjar repa dig efter ett lite ups and downs under 2016. Hoppas du har fått koll på alla energitjuvar och kan
komma i fas under 2017 på flera sätt.
Själv fortsätter jag med fullt fokus på kost, träning, diverse lopp under året varvat med vila och återhämtning dvs unna mig att må bra och att precis som du trycka på delete när det gäller energitjuvar.

#5 - - Micke A:

Hej och välkommen åter👍🏻
2016 blev till en början ett tungt år med sjukdom och skada men är nu nästan återställd och riktigt på spåret igen. Vi är på gång med "utmaningen" igen(15kg sen semestern) och vi syns i februari😄

#6 - - jeanette sandelin:

Hitta tillbaka till lägre vikt och mer löpning.
Fortsätta förenkla livet och den fysiska/praktiska tillvaron.
Starta en ny blogg kanske...
Kram fr sö Dalsland

#7 - - Paula:

Välkommen tillbaka Lindha ! Det blir roligt att se hur du kommer fortsätta här i ditt blogg, med ditt arbete och få se hur det har gått med viktprojektet 3, men skulle vilja veta hur det gick med 2:ans viktprojekt också för det slutade utan att bli riktigt färdigt ??? Vad hände där? Själv fortsätter jag med mitt viktprojekt, med att hålla till med rätt mat och mycket motion 2017. Jag har också vissa energitjuvar, som jag måste göra något, men är lite dålig att våga rensa, för är lite rädd för konflikter, men måste väl göra det i alla fall. Ha det så bra ! Kram/Paula <3

#8 - - Emelie:

Kosten går bra nu och fokus 2017 blir träningen! Har oxå rensat energitjuvar, och ersatt med energigivare!

#9 - - monica:

Den största och värsta energitjuven är jag själv. Lovar runt varje kväll och håller tunt varje morgon. Idag är det 3 år sedan min sambo begravdes. Han dog av Alzheimers efter många års sjukdom och tjat. Han använde mycket socker i kaffe och te, läser man ska vara dåligt. Av Sukrin och kokosfett fick han diarre. Året har varit bra. Jag reser på handarbetsträffar, släktforskning, fotosamling av gamla kort över vår bygd, insamling av dialektord. Allt glöms annars. Gått kurs i italienska sedan 1997, vi fortsätter. Arbetat på bygdegårdar. Nu är det juluppehåll , kändes skönt förra veckan , men känner att jag behöver bli uppstyrd i mitt lata liv. Jag skjuter annars upp för mycket. Jag har och kommer att få stötta min dotter , som verkar gå in i väggen igen. Hypokondrisk. Och min syster, har fått grovtarmscancer, opererad och får nu cellgifter ett halvår . Kan säga att min sambo, dotter och min syster är och var mycket smala människor. Hälsa och frihet från sjukdom, välbefinnande sitter inte i antal kilon. Jag följde dig och Frida (?)hösten -14. Hoppas det går bra för henne. Själv väger jag 3 kg mer. Nu ska jag ta itu med överfulla skåp. Skänka till insamlingar en massa garner och påbörjade handarbeten och försöka och sortera och kasta gamla kort. Släktens samlingar finns i lådor här. Ända från 1870 talet. Det tynger mig och vill att det ska bevaras. Roligt att du fortsätter skriva .

#10 - - Tussilago:

Det där var ett bra nyårslöfte. Bort med alla energitjuvar.
För man vet ju innerst inne vilka dom är. Men man är för snäll oftast, som tar energi som man så väl behöver själv. Nä man känner nog sig friare och väl till mods om man stuvar om lite. Garderoben behöver städas ibland. Du är så klok!

#11 - - Rolf Löfgren:

År 2016 har varit ett tungt och svårt år, pga. sjukdom i familjen.
Trots allt, har det funnits guldkorn också. Ett av de finaste var att träffa dig och prata med dig i Säffle.
Hela LCHF-eventet var ett guldkorn.

År 2017 ska innebära positiva förändringar. Mycket genom att agera mera fokuserat och tillåta mig, att ta hand om mig själv också.

En sång som jag uppskattar mycket.
https://www.youtube.com/watch?v=gEdZKDJB-aY