Warner Bros inspelning

Det är inte alltid lätt att våga, att orka ta steget till att göra en förändring i sitt liv, det är så lätt att titta för stort framåt så att allt blir övermäktigt i stället för att verkligen bara ta ett steg i taget. Under min resa som började i mars 2012 så var inte mitt mål att gå ner 70 kg, jag hade som mål att väga tvåsiffrigt.
 
Tro mig, att ta steget var jobbigt samtidigt som jag hade kommit till en punkt i mitt liv att jag inte hade något val. Jag mådde dåligt av många olika anledningar och visste att, stoppar jag inte nu kommer jag bara bli större och större och att inte orka umgås med andra utan att skämmas, och en känsla av att vilja gömma sig är/var inte det liv jag ville leva. Att få inbjudan till bröllop och fester, sociala sammanhang fick mig att må dåligt, vad skulle jag ha på mig???  
 
 
Det är inte lätt att finna motivationen hur gärna man än vill, och man måste kanske ta tag i saker ändå fast motivationen känns avlägsen. Varför skriver jag detta nu kan man undra?
Jag fick ett mejl av tv-produktionsbolaget Warner Bros som håller på och utvecklar ett nytt program. De söker par som vill få hjälp till en hälsosammare livsstil och hade sett min blogg och tänkte att kanske någon av mina läsare är paret de söker. Först trodde jag att de var mig de ville ha i programmet, hihi, men tji fick jag ;-).
 
Därför så kände jag att detta kanske kan vara den motivation du behöver för att komma i gång. Så vill du veta mer och känner att detta är något för dig/er så kontakta Ellen som sköter om castingen på Warner Bros, så här skriver hon:   

Tv-produktionsbolaget Warner Bros söker par som drömmer om en hälsosammare livsstil till ett spännande tv-projekt!

Vill du och din partner bli kvitt er övervikt? Tillsammans med Sveriges främsta experter inom träning, kost och hälsa kan ni få hjälp att på ett effektivt och hälsosamt sätt komma i form och lära er leva sundare!

Vill ni veta mer? Hör av er till ellen.lindblad@warnerbros.com

#1 - - Tussilago:

Nä! du är ju för smal! ingen tv för dig.

#2 - - monica:

Hoppas de kommer att jobba med LCHF och inte vad Livsmedelsverket anser hälsosamt.

#3 - - Anonym:

Detta är ju gjort för att anmäla dej och din man 👍👍👍😇

#4 - - Anonym:

När man klickar på länken till mailadressen blir det tyvärr fel. Om ni inte lyckas skicka in er intresseanmälan kan ni testa att maila: ellen.TV@outlook.com

Mvh Ellen Lindblad

Svar: Nu har jag rättat till, så det ska fungera.
halvalindha

#5 - - Pernilla Lantz:

Vad kul Lindha!