Plötsligt händer det

I dag har jag fått ett besked som gjorde mig så oerhört glad, jag är fortfarande väldigt omtumlad.
 
Har jag inte många gånger skrivit till er; sluta aldrig drömma, våga tro på dig själv och nya dörrar öppnas hela tiden. Så mycket som jag velat lära mig och få mer kunskaper inom kost och LCHF, och funderat flertalet gånger över att utbilda mig. Men i bland räcker inte ekonomin till allt, men jag har alltid haft i bakhuvudet att en vacker dag ska jag göra det.
 
Fantastiska Anna Hallen Buitenhuis  hade en plats över till utbildningen för att bli Licensierad Livsstilskonsult och lottade ut den till de som var intresserade och sedan skulle hon bestämma vem den lyckliga blev, jag kan säga att många var vi som kommenterade och ville få platsen.
 
Jag fick den inte men som hon själv skrev på FB ;
 
"Sen när jag satt där och läste så fick jag en ingivelse. Jag ger bort en plats till. Men denna gång för att jag vill lyfta en enastående insats. En förebild med stort hjärta.

Så...

Om du vill, Lindha Vikström är även du varmt välkommen till Gården den 12 september för att gå utbildning Lic. livsstilskonsult.

Grattis! "

Så otroligt generöst gjort av Anna Hallen och jag ser verkligen fram emot detta! Även om jag vet att det kommer att behöva pluggas mycket så är detta verkligen ett steg i rätt riktning för mig, och tillfället kunde inte passa bättre.

På detta sätt kommer jag med min egen erfarenhet och alla nya viktiga kunskaper kunna hjälpa andra ännu bättre till att få en bättre hälsa, jag känner mig så lycklig och tacksam och skriver som hon själv skrev; vilket stort hjärta du har Anna Hallén. TACK <3 

Foto; Clip Art - Smiling Flowers 

 

 

#1 - - Marie Persson Enström:

Grattis hurra den platsen är du verkligen värd. Lycka till kram

Svar: Fina du <3
halvalindha

#2 - - Mia :

Grattis! Det är du väl värd :)

Svar: Tack snälla du <3
halvalindha

#3 - - Anonym:

Grattis! Det är du värd! 💐 💗

Svar: Så fint skrivet <3
halvalindha

#4 - - Hanna Karlsson:

Grattis! Vad roligt. :-)

Svar: Tack snälla <3
halvalindha

#5 - - monica:

Grattis! Så roligt det låter! Fick förstås googla på var kursen skulle vara! Inga snöiga jämtländska fjäll! Kommer du att kunna jobba med detta!? Känner en tjej som utbildat sig hos Bitten Jonsson Sockerspecialist In Spira. Önskar dig lycka till!

Svar: Det blir Skåne jag får flyga till, långa resor men så värt det <3 Hoppas verkligen kunna jobba mer med de kunskaper som utbildningen ger. Tack <3
halvalindha

#6 - - Anonym:

Det är du värd, Lindha! Om någon. Lycka till med dina studier!

Svar: Tack så mycket <3
halvalindha

#7 - - Nette:

Ååhhh, vad roligt! Stort grattis 👏🏼👏🏼💐

Svar: Tack snälla <3
halvalindha

#8 - - Catrine:

Grattis Lindha! Vad roligt för dig😃

Svar: Tusen tack <3
halvalindha

#9 - - Svägerskan:

Grattis!!! Kommer gå galant för dig 💚💚

Svar: <3
halvalindha

#10 - - Vivi:

jätte stort grattis

Svar: Tack <3
halvalindha

#11 - - Carina:

Helt ovetandes om det (tills nu då) har du redan coachat mig till en ny livsstil. Började med LCHF i mars och har nu tappat 15 kilo. Oj, vad många timmar jag la på att läsa din blogg från början och oj vad du inspirerade mig! Är så imponerad av din resa och att du orkade börja ens. Genom din blogg kändes det som att man lärde känna dig lite och jag blev så förtjust i dig som person. Du har varit så öppen med händelser och känslor i din resa och man kan bara beundra dig. Du är ff min stora pepp (trots att dina inlägg inte är lika frekventa nu som i början) och förebild under min resa och jag har ca 20 kilo till som jag vill bli av med. Stort grattis till din väl förtjänta utbildning och lycka till i framtiden!

Svar: Men vad rörd jag blir <3 Tack snälla för att du skrev och berättade och grattis till dina framgångar :)
halvalindha

#12 - - Petra J:

Åh vad roligt Lindha! Jag har gått på många föreläsningar och kurser med Anna och hon är utan tvekan den klokaste och sundaste kvinnan jag vet när det gäller hur man ska må sitt bästa!

Svar: Tack Petra, ska verkligen bli spännande detta <3
halvalindha

#13 - - Anonym:

Grattis Lindha!
Jag har följt dig länge och du verkar vara en omtänksam och trevlig person. Tittar ofta in på din blogg för att se om du lagt upp nåt nytt. Du är en stor inspirationskälla för du är både vanlig som vi andra och samtidigt alldeles unik och inger hopp!! Lycka till, det kommer att gå fint! Kram

#14 - - Anette:

Grattis Lindha💕Gud va spännande och roligt.
Kram Anette

#15 - - Anette:

Grattis Lindha💕Gud va spännande och roligt.
Kram Anette

#16 - - Anette:

Grattis Lindha💕Gud va spännande och roligt.
Kram Anette