Inspirationskväll

Äntligen ska jag tillbaka till platsen där allt började, med vad kanske du undrar? Jo, där jag föreläste för första gången i hela mitt liv, i Föllinge ca. 6 mil utanför Östersund.
 
Det var Malin Sundqvist som jobbar på Studieförbundet Vuxenskolan som ringde mig en dag i november 2014 och berättade att hon läste min blogg och fann den inspirerande, och undrade om jag inte skulle vilja föreläsa via Studieförbundet Vuxenskolan. Jag hade haft tanken i bakhuvudet om att börja föreläsa så detta lät intressant, samtidigt som jag berättade för henne att jag inte visste om jag skulle våga.
 
Malin bestämde att vi skulle ta en kopp kaffe tillsammans i Östersund och diskutera detta, sagt och gjort så träffades vi, och sedan dess är vi väldigt nära vänner och fortsätter att samarbeta <3
 
 
Min första föreläsning blev i Föllinge november 2014, och jag tror det var mellan 10 - 15 personer som kom och lyssnade, jag hade ingen Powerpoint presentation i bakgrunden, vilket jag kan säga underlättar mycket att ha. Min man följde med, men han fick inte sitta i publiken och titta på mig då jag var rädd jag skulle bli ännu mera nervös, så han fick sitta i ett litet kontor med dörren på glänt och lyssna. Jag minns och vet vad hans stöd betydde för mig, och jag behövde veta om han tyckte det gick bra eller om detta kanske inte var något för mig.
Bilder från min första föreläsning november 2014.
 
  
 
Sagt och gjort så gick det bra och jag fick bra feedback av publiken, så på den vägen började mina föreläsningar. Och jag kan säga att hade det inte varit för min vän Malin på Studieförbundet Vuxenskolan som hjälpte mig att arrangera föreläsningar och som jag fortfarande samarbetar med, så hade jag nog inte fortsatt med det kan jag helt ärligt säga, hennes stöd har och är mycket viktigt. 
 
Så nu ser jag verkligen fram emot att få komma tillbaka där allt började och med en powerpresentation i bakgrunden och berätta om min resa hur allt började och framförallt hur det går i dag.
 
Jag kommer att föreläsa i Föllinge den 13/10 - 16 kl: 18.30 på det mysiga Café och butik hemma i Föllinge, Camilla Nilsson har köket öppet så du kan köpa mat eller fika under kvällen.
 
Jag ser verkligen fram emot att komma och föreläsa denna kväll och kommer att lotta ut produkter från Clean eating Katrin Zytromierska under kvällen, och ser fram emot eventuella frågor.
 
Så varmt välkomna att anmäla er hos Studieförbundet Vuxenskolan här och de tio först anmälda får en goodiebag värde ca 200 kr.
 
 
 
 
 
 
#1 - - monica:


Så fint att komma tillbaka till Föllinge! Hoppas att du har kvar några av dina stora kläder. Det måste vara tröttsamt att fara runt långa sträckor och föreläsa, hålla reda på allt. Kan rekommendera alla som bor nära , att resa dit och lyssna på dig! Minns förresten, att en gång i tiden fanns ett hälsohem i Föllinge med en föreståndare Lilly Johansson. Hon var känd i tidningar för sina hälsokostmetoder, hon var en sträng eldsjäl.. Tror hon var vegan.

#2 - - Erika:

Lycka till med din föreläsning :)

#3 - - Jeanette:

Kom till Örebroooo:):) <3