Dags att klippa ......

Det har suttit hårt i mig att göra mig av med mina gamla kläder som jag hade när jag vägde så mycket. Men nu efter fyra år har jag bestämt mig för att våga klippa navelsträngen och gå vidare även där. Som jag har berättat förut har jag ju varit den ständige jojo-bantaren och aldrig förut lyckats att hålla vikten, så jag har ju alltid sparat mina kläder för att jag vetat i bakhuvudet att mina olika dieter inte har varit hållbara; det var precis som om jag visste redan innan att "du kommer gå upp i vikt igen Lindha".
 
Jag har en diger garderob med kläder i alla möjliga storlekar, och många av mina kläder är fina tunikor som jag känt mig fin i. Och självklart känns det som att ge bort en del av sig själv, vet att det låter konstigt men att hitta fina kläder i stora storlekar är inte lätt. Men nu ska de väck!
 
 
Om man jämför i dag med förut för flera år sedan så är utbudet i stora storlekar mycket bättre i dag. För mig blev det mest postorder, handlade mycket från miss Mary of Sweden och Ulla Popken som hade fina kläder i stora storlekar, dyrt som attan givetvis. Idag kan man ju säga att klädkontot nästan är bättre då man får på sig billiga tröjor och klänningar från HM som kostar runt hundralappen, bara för att man kan använda "normala" klädstorlekar. 
 
Ofta ville jag inte åka in till stan förut och prova kläder, delvis pga. små provrum. Jag svettades och känslan av att allt satt dåligt var så jobbig, så min snälla Mamma brukade handla flera påsar med kläder i olika storlekar så att jag i lugn och ro kunde prova hemma och sedan lämna tillbaka det som inte passade.
 
Jag minns vid ett tillfälle så hittade jag ett sådant fint linne men det satt så trångt/spänt över magen så jag valde att gå till en sömmerska som sydde in kilar i matchande tyg på sidorna så att jag kunde jag använda linnet. För er som aldrig haft sådana här problem så kan jag säga att känslan att slippa de problemen i dag väger upp all möda, tårar och svett.  
 
 
Men nu är det dags! Så nu säljer jag mina kläder på Shoppis/loppis i Östersund till någon som vill känna sig fin, under sin resa till en bättre hälsa kanske.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
#1 - - Serola:

Har du något som passar mig? Lite mittemellantjock så där. ;-)

#2 - - monica:

Du sparar väl något till din föreläsningar!

#3 - - Anonym:

Känner igen tankarna. Men så skönt att släppa taget! Och inte kommer Du ha någon användning av dessa!
Kram!

#4 - - Nathalie:

Bra beslut tycker jag!! Du är grym <3

#5 - - Paula:

Där känner jag mig definitivt haha ; ) Har själv skåpen fyllda av kläder med olika storlekar. Har också tänkt utrensning, men jag kommer ge bort kläder och andra saker till myrorna. Man säger ju att - " ordning och reda, plats för mera" : ) "Man måste ordna plats i alla områden i livet för annars kan inget nytt komma". Dags att rensa i röran. Kramisar/ Paula <3