Bröllop

Det är inte ofta man får gå på bröllop då de flesta av våra vänner redan har gift sig eller är nöjda som sambos. Så när en bröllopsinbjudan damp ner i brevlådan så var det verkligen en härlig överraskning!
 
Sist jag var på bröllop var nog 6 år sedan då min kusin gifte sig, och jag minns vad problem jag hade att hitta en klänning att ha på mig till mina 140 kilo. Att vara med i sociala sammanhang var jättejobbigt och att få inbjudan till fester var inte roligt när jag var så stor. Jag tyckte det var så jobbigt att visa sig och hade jag fortfarande vägt 140 kg då hade även det här bröllopet känts jobbigt att behöva gå på, trots att det var en av våra bästa vänner som gifte sig, visst är det jobbiga känslor?
 
Här på bilden nedan ett foto som min syster hittade i ett gammalt fotoalbum.
 
 
Men nu den här gången så var det i stället lyxproblem med att välja vilken av de tre klänningarna jag skulle ha på bröllopet i stället, och valet föll på en ljusblå klänning. Jag älskar verkligen den färgen och till den hade jag matchande smycken. Nu är det kul med detaljer till kläder, förut brydde jag mig inte.
 
 
Att det går att göra en förändring i sitt liv går även om det bitvis är tungt, men jag kan lova er att det är värt allt, så fortsätt kämpa för det du vill. Jag och min man är verkligen bevis på att ingenting är omöjligt.
 
 
 
 
 
Med respekt för brudparet har jag inte fotat under festen men fick lägga upp detta fina foto på dem som nygifta, jag är så glad för deras skull! 
 

Ur vackra små Champagneflaskor så blåste vi såpbubblor på paret istället för risgryn, så trevligt. 
 
 
#1 - - Anonym:

Du var så vacker!

#2 - - Vivi:

du och din man är ett fint par

#3 - - monica:

Det finns inte ord för att beskriva hur fina du och din man är. Vilken resa ni har gjort!! Beundransvärt att ni gått i mål och sedan inte "belönat er" med allt ni försakat. Fin bild av dig på barnkalaset, man kan riktigt känna hur du slitit och hur du mådde. Och fotlänken, som du kunde skaffa efter viktnedgången.

#4 - - Jeanette:

Underbara är ni<3 kramar Jeanette

#5 - - Anonym:

Kikat i bloggen och säger bara " wow" ! Fantastisk bedrift att kämpa sig neråt i vikt ! Märks att det har gett resultat , strålande vacker !

#6 - - Anonym:

Kikat i bloggen och säger bara " wow" ! Fantastisk bedrift att kämpa sig neråt i vikt ! Märks att det har gett resultat , strålande vacker !