Inspiration

Är det något som är viktigt för mig så är det att själv kunna hjälpa andra och motivera dem till att man kan lyckas nå sina mål, även om terrängen bitvis är tuff. Jag som har gått ner i arbetstid för att kunna vara ett stöd till andra via mina cirklar, och att jag reser och föreläser emellanåt är så viktigt för mig.
 
Allt detta har jag kunnat börja med tack vare min blogg och ni som läser den, och även om jag inte alltid hinner besvara alla fina kommentarer eller alla mejl jag får i veckan, så LÄSER jag alltid varje mejl och varje kommentar, och det ska ni veta att det betyder så mycket för mig att få er bekräftelse att ni vill läsa det jag skriver. Jag hoppas i framtiden kunna utveckla allt detta ännu mera.
 
Jag fick ett mejl från en tjej här i veckan som tackade mig för att jag varit en inspiration för henne att lyckas gå ner 38 kg i vikt, jag kände igen mig i hennes historia; den ständige jojobantaren. Och hon berättade att min blogg var ett bra stöd för henne under sin resa. Ni anar inte vad glad jag blir, det är ju precis sådant jag vill åstadkomma; att kunna sprida budskapet att äta sig till en bättre hälsa.
 
Hon har precis som jag gjorde valt att starta en blogg och berättar där om sin resa, och det tycker jag är så viktigt att hon också kan förmedla ut inspiration. Därför väljer jag att här på min blogg lyfta fram henne så ni hittar till henne, dessutom har hon blivit utsedd till månadens inspiratör i senaste numret av Allt om LCHF nr. 4/2016. 
 
Gå gärna in på hennes blogg som heter lillafrularsson.se, där kan ni läsa om hennes resa och få ännu mera inspiration.
 
 
#1 - - Paula:

Du har påverkat många Lindha som också har eller har haft många kilon att gå ner och har kämpat massor av olika dieter som du. Vi ALLA skulle behöva få "Examensbetyg" för allt vi har fått lära av detta "livsskola" haha ; ) Vi vet massor som inte funkar men även sånt som är bra. Upp och ner har det gått men blir roligt när allt går rätt håll. Jag hänger också här i din sida och blir inspirerad av dig och är även roligt när det kommer fram såna människor som har lyckats ! KRAM/ Paula

Svar: Tack Paula, även om jag inte alltid hinner kommentera så läser jag allt och är tacksam över dina kommentarer <3 Tillsammans blir vi starka kram <3
halvalindha

#2 - - Hanna Karlsson:

Jag tycker det är helt fantastiskt hur man kan inspirera andra till ett bättre mående.

Svar: <3
halvalindha

#3 - - monica:

Jag vill gratulera alla som lyckas gå ner och som LYCKAS hålla kvar vid sin vikt, må bra, finna balans i tillvaron , finna annat att glädja sig över än att hålla på att stoppa saker i munnen hela tiden. Så du är verkligen fantastisk , Lindha, som tog tag i ditt liv och nu kan hjälpa andra. Man ser dessa människor som överlyckliga går i mål i Biggest Loser. Tränat stenhårt och svultit. Och hur blir det sedan!!! Kan undra om du fastat något mer!? Jag funderar på en dag i veckan för att gå ner 6 kg. Jag vet att jag varken blir vackrare eller lyckligare, mest en utmaning att igen komma ner till 75 kg.

Svar: Svältdieter har jag äntligen vuxit i från, även om vissa hjärnspöken finns kvar <3 Tack Monica för att du vill läsa min blogg <3
halvalindha

#4 - - Mariann:

Jag undrar ibland om DU egentligen vet vilken fantastisk förebild du är. Själv har jag gått ner 30 kg. Tack vare din blogg och att jag hade förmånenatt vara med i din 1sta cirkel. Nu börjar faktiskt folk på kommentera min viktminskning. Alla tycker att jag har gjort ett bra jobb och det sporrar ju en lite mer. Tack Lindha!

Svar: Åh vad härligt att höra <3 Tack själv för att du vill skriva och berätta här <3
halvalindha