Ett av mina små knep

Musik har alltid betytt mycket för mig, jag älskar att lyssna på musik högt från högtalarna när jag är hemma själv.

Under min viktminskning var därför musiken jätteviktig för mig. Vissa låtar kunde verkligen ge mig pepp när jag kände att motivationen var låg, eller om jag kände att jag inte hade någon ork. Helt plötsligt kunde jag få sådan energi av en kanonlåt.

Jag gjorde egna olika spellistor som jag lyssnade på när jag promenerade, tränade på gymmet eller satt på motionscykeln. Jag döpte mina spellistor till gymmet, cykeln, löpning, promenad, skidor; jag hade en spellista för alla mina olika motionsformer och på så sätt varierade jag musiken så att jag inte skulle tröttna på samma spellista som spelades om och om igen

Dessutom hade jag en spellista med verkligen deprimerande ballader som jag lyssnade på när jag promenerade och tyckte synd om mig själv som var så tjock, hur skulle jag kunna gå ner 70 kg??? Men på något sätt så gav dessa deprimerande låtar mig kraft och energi att orka vidare, att jag tillät mig själv att tycka synd om mig när jag promenerade var viktigt.

 
Mina promenader varje dag har nog varit en av de viktigaste bitarna i min lyckade viktminskning, det var då jag kunde släppa allt och låta tankarna flyga. Jag funderade mycket och visualiserade mig själv med bilder i huvudet; -tänk Lindha att när du nått 99 kg ska du ha den där svarta klänningen du inte kommit i. Och så log jag inombords och kunde se mig själv i den och ville helt klart uppleva det också. Den dagen kom så småningom när jag kom i klänningen, och den känslan är obeskrivlig. Den känslan ger dig kraft att fortsätta vidare, man vill ha mer framgång för det föder motivation. 
 
 
#1 - - Hanna Karlsson:

Bra och peppande inlägg!

#2 - - Anonym:

Vilken resa...och vilken förändring!!
Peppande inlägg är bara förnamnet. Nu ska det banne mig bli förändring. Kan någon halvera sig kan väl jag ta bort 10 kilo och få bättre hälsa. Banne mig denna gången ger jag mig INTE !!

#3 - - ensekundtusentankar.blogg.se:

Jävligt bra jobbat!!! Wow!