Föreläsning

 " Om du söker efter den där personen som ska förändra ditt liv
    ta en titt i spegeln "
 
Ursäkta dålig bildkvalitét   
 
Detta citat är ett av de bästa jag vet, mer sanning än så kan det inte bli eller hur?
 
Jag ska ha min tredje föreläsning i Strömsund den 18/3 kl. 18.30 i Folkets Hus. Ser verkligen fram emot den, att få dela med mig av min viktresa från början, och hur jag lyckades att ta mig till mål. Vi kommer ha en fikapaus och möjlighet till diskussion. Kommer även att ha lite spännande utlottningar med LCHF i fokus. 
 
Jag vill med min livsstilsförändring dela med mig av att det går att bryta ett negativt beteende/mönster, jag kommer dela med mig av mina erfarenheter och prata mycket om hur viktig den mentala biten är och vad viktigt det är att tänka positivt och fokusera på det du är bra på.  
 
Om du inte redan anmält dig så kan du göra det HÄR
 
Självklart lottar jag ut en biljett till någon som vill komma på min föreläsning i Strömsund den 18/3, kommentera varför du vill vinna. Tävlingen pågår till 6/3 kl. 24.
 
Varmt välkomna på min föreläsning.
 
 
 
#1 - - Maria Wiberg:

Jag kommer på din föreläsning och vill gärna vinna en biljett. Påbörjade min resa den 7/1-14 men har haft svårt att hålla mig på banan efter en brusten blindtarm som jag fick operera bort juli 14. Men jag ger inte upp Mitt liv mina val, det får ta lite längre tid eftersom jag inte ser detta som ett Quickfix utan en livsstil.

Svar: Bra inställning :) Det är en livsstil, och man ska inte låta sig stressas. Kram.
halvalindha

#2 - - Anonym:

Hej Lindha!
Jag var på din allra första föreläsning som du hade i Föllinge och blev djupt imponerad och väldigt inspirerad! Efter flera år (drygt 10) med problem med magen så har jag nog hittat rätt "metod"! Jag var och lyssnade på dig i lördags med, men känner att jag behöver få mer tips på vad man kan äta för det det jag tycker är svårt, så jag lyssnar gärna igen ;-)
/Anna

Svar: Tack, vad kul att höra att du varit på min föreläsning <3 Kommer att fokusera på lite mer kost vid min föreläsning nu. Kram <3
halvalindha

#3 - - Anonym:

Hej! Kommer du föreläsa i tex Sthlm eller annan del av Sverige om din viktresa? Vill gärna komma och lyssna!

Svar: Det skulle ju verkligen vara en spännande utmaning :) Återkommer <3
halvalindha

#4 - - monica:

Jag väntar på att du ska komma till LCHF eventet i Säffle i slutet av juni. Har skrivit till Kostdoktorn 2 ggr. Ser inte att det har ställts iordning något program än för dessa 2 dagar.

Svar: Rar du är, har inte hört något, men jag kommer dit som publik annars :)
halvalindha

#5 - - Catrin:

Hej Lindha! När du kommer till Stockholm och föreläser kommer jag och lyssnar! Jag skriver inte Om du kommer, utan när du kommer... "Anonym" och jag har redan visat vårt intresse. Visst är vi fler som vill att Lindha kommer till Stockholm??? Jag är övertygad om att vi snart får se och lyssna till dig här ;-) Du är bäst Lindha! Tack för all inspiration som du ger <3 Kram, Catrin

Svar: Tack snälla, dina ord värmer <3
halvalindha

#6 - - Hanna Karlsson:

Vad roligt med en föreläsning igen.

Svar: <3
halvalindha

#7 - - jeanette sandelin:

Kom till Uddevalla :)

Svar: <3
halvalindha

#8 - - Chi chi:

Så trevligt med föreläsning, jag hade inte tvekat en sekund med att anmäla mig, kom till Skåne:-)
Du är så proffsig som klarar det!
Lycka till!
Kram

Svar: Tack snälla du <3
halvalindha

#9 - - Cecilia Kvick :

Säger som flera andra väntar på att kommer till Stockholm. Började med lchf 12 januari och är mäkta imponerad av att det funkar.

Svar: Tack, samarbetar med studieförbundet Vuxenskolan, meningen är att vi ska söka oss utåt :)
halvalindha

#10 - - Nennie och Ulla Nilsson:

Hej Lindha,

Här sitter två av din släktingar och läser din blogg - visserligen släkt på långt håll. Vi är systrar till Birgitta Olofsson i Brattbäcken. Stort grattis till din fantastiska prestation och kul att du nu föreläser om friskvård - det behöver många.

Ulla och Birgitta funderar på att komma till din föreläsning i Strömsund men det är litet för långt bort för mig som bor i Solna.

Varma hälsningar
Nennie och Ulla

Svar: Hej! Vad kul att höra att ni läser min blogg :) Birgitta är en person som jag verkligen uppskattar och tycker om, spännande om de vill komma och samtidigt nervöst <3 Birgitta och Berndt var toastmaster på mitt och min mans bröllop 1998, vilket dom gjorde med bravur. Kram till er <3
halvalindha

#11 - - Patricia:

Jag är så impad av din resa. Bor tyvärr för långt ifrån Strömsund för att komma. Fortsatt lycka till dig.

Svar: Tack, ha en fortsatt fin helg.
halvalindha