Power Works

Har haft problem med ryggen och alla möjliga ursäkter, men nu finns det ingen återvändo, dags att ta tag i mig själv om jag vill ha de resultat som jag eftersträvar. Det är ju inte så att det kommer av sig självt direkt, det vet vi alla.
 
Så nu har jag kört i gång med Power Works igen. Härlig uteträning nu när det börjar bli sommar, träning där vi använder vår egen kroppsvikt som träningsredskap, och får på det sättet en väldigt effektiv träning.
 
Någon sommar att tala om har vi inte fått ännu här i Jämtland. 5 grader plus, dåligt med sol och blåsigt, men jag hade lovat Jonas att dyka upp utan ursäkter oavsett väder. Så nu är jag på gång igen med träningen. 
 
 
 Intervaller i uppförsbacke springa så fort du kan uppför för att sedan jogga ner är otroligt jobbigt 4 ggr totalt. 
Dagens benövningar med utfall knäckte mig totalt, kan säga att jag hade jordens träningsvärk i går samtidigt som det är en otroligt skön känsla att man tagit i på träningen. 
 
 
 
#1 - - Hanna Karlsson:

Härligt träningspass!

#2 - - monica:

Nu läser jag artikeln om dig i Hemmets journal nr 25. Både du och din man är enstående. Finns det liv, finns det hopp för alla.

#3 - - Stefan:

Hej, idag skriver jag om att känna stolthet över sin kropp.

Berätta gärna vad DU tycker!

Kram Stefan

#4 - - Daniels mamma:

5 plusgrader!!! Hua va kallt :( I blekinge är det mulet och väldigt blåsigt men en 10-15 grader iallafall.
Härligt med uteträning - själv ska jag till gymmet direkt efter jobbet. Har gett mig fasiken på att gå dit oavsett väder fram till semester! Har lyckats hitintills :)

#5 - - malin:

jag önskade vi hade powerworks här på landet:-) det ser oerhört roligt ut. Skönt att du kommit igång igen. Kram