Må bra

Underbara fredag! Ledig hela helgen, i och för sig så ska jag ha en Workshop om hälsa i morgon lördag, men det är ju en rolig utmaning! Dessutom ska Nisse Simonsson föreläsa och han är en fantastiskt inspirerande föreläsare att lyssna på, han besitter så mycket kunskap och har en fantastisk humor.
 
 
Jag fick bra respons på mitt inlägg i går, och det visar ju vad viktigt det är att man kan känna igen sina känslor i andras erfarenheter. Det var ju många gånger jag var villig att lägga ner allt, men på något vis så tillät jag mig det inte.
 
Jag berättade för alla, som så här i efterhand nog var för att jag kände att jag kommer behöva den pressen.
Nu säger jag inte att det var så, men jag kan tänka mig att mina arbetskamrater kanske tvivlade på att 140 kg tunga Lindha skulle gå ner 70 kg, det överträffade ju mina egna förhoppningar då mitt mål i början var att gå ner till 99 kg. 
 
 
Men bekräftelsen från mina arbetskompisar som frågade hur mycket har jag gått ner nu, och deras pepp under resan om hur duktig jag var, stärkte mig. Det är viktigt att få bekräftelse och pepp av andra.
 
I går kväll hade jag och min syster träff med våra kusiner, alltid lika roligt. Vi åt mat och surrade och tvingade ett annat sällskap att ta kort på oss. Det känns så fantastiskt att våra föräldrar lärt oss att ha kontakt då vi är i samma ålder, sedan har jag kusiner i Gävle som jag/vi har tät kontakt med och umgås med också. Det känns inte som om vi är kusiner, vi har så nära relation att vi känner oss mer som syskon vilket är helt fantastiskt.  
 
 
Här åt vi på Jazzköket i Östersund, en av stans mysigaste restauranger och fantastiskt god mat.
 
 
Måste ju tillägga så här i efterhand att dessa glada bilder där jag umgås och har kul fanns inte i min värld på samma sätt som nu. Förut ville jag inte umgås och gå ut i onödan, visst ville jag träffa människor men det var så jobbigt att inte ha tillräckligt fina kläder och känna sig fin, då det var som skönast att gömma sig och hålla sig hemma.
 
I dag njuter jag av att obehindrat kunna gå ut i vanliga slitna blå jeans och en enkel skjorta i stället för svarta mjukistrikåer med stretch och lång tunika. Det låter kanske hemskt ,men livet blir så mycket enklare och det är vad jag känner, alla trivs vi i olika vikter och mår bra vilket jag respekterar. Men jag är så tacksam att jag klarade av att gå ner i vikt och känner att jag kan hålla vikten, den känslan jag har är att det inte är omöjligt och den känslan vill jag förmedla på alla sätt och vis.
#1 - - Hans:

Det syns att ni är systrar. Ha en trevlig helg. Kram

Svar: Ha en trevlig helg du med <3
halvalindha

#2 - - malin:

fina Lindha! Visst är det härligt när man har så fina kusiner att dom känns som syskon. Den turen har jag med. Kram på dig och lycka till i måra

Svar: Tack snälla du <3
halvalindha

#3 - - maria:

Hej Linda!
Jag tycker att du skriver på ett så empatiskt/fint medkännande vis att jag blir riktigt rörd. Roligt att du kan inspirera så många andra till att få ett rörligare liv. Så även mig:) Kram

Svar: Men tack snälla fina du, vad glad och rörd jag blir av det fina du skriver tack <3 Det känns jättebra att kunna motivera och inspirera andra, kram till dig <3
halvalindha

#4 - - monica:

Fina ni! Ni ser ut att vara från Hollywood, alla fyra! Kul att träffas och att förhoppningsvis era barn också kommer att fortsätta hålla kontakt!

Svar: <3
halvalindha

#5 - - Cissi:

Känner helt igen känslan av att hellre stanna hemma och gömma sig för att man känner sig tjock och ful oavsett vad man nu tar på sig. Jobbigt!

Svar: Ja det är jobbigt och i bland var man tvungen att gå ut på tillställningar och vad jobbigt det var att hitta något att ha på sig. Bara känslan nu mot förut när man ska till jobbet och jag kan ta på mig vad jag vill och det sitter bra, mot förut då jag hade ångest och hade svårt hitta kläder som passade. Men det går att förändra även om det är en jobbig omställning.
halvalindha

#6 - - Jeanette:

Vad fina ni är<3, underbart med kusiner och syskon som kan hålla kontakten.:)) kram

Svar: <3
halvalindha

#7 - - Jeanette:

Glömde säga Lycka till på föreläsningen<3:)))

Svar: Tack fina du <3
halvalindha

#8 - - Nette:

Lycka till idag!

Svar: Tusen tack, det gick bra <3
halvalindha

#9 - - Magdalena:

Vad var det som fick dig att börja din resa? Jag gissar att du provat förr och att du redan kände till LCHF men du måste fått någon särskild kraft att börja just nu? Jag är nyfiken på vad som är drivkraften för dig särskilt vid detta tillfälle?
Magdalena

Svar: Kommer svara på din fråga i ett blogginlägg, håll utkik :)
halvalindha