Föreläsningar

Du vet exakt vad du vill, för det visste jag efter 15 års jojobantande; jag vill lyckas gå ner i vikt och kunna bära de kläder jag vill, inte sitta drömmande och titta i en postorderkatalog vad jag önskade att jag kunde ha. Men mer än drömmar blev det inte. Visst har jag gått ner i vikt med lyckat resultat förut, men som så många andra aldrig klarat hålla vikten utan gått upp allt igen, plus lite till.
 
Men den här gången bestämde jag mig för att nu är det sista gången annars får jag acceptera mig själv som jag ser ut, allt detta jojobantande som tar sådan kraft och energi i från en. Jag kommer berätta för er hur min resa började, vad som fick mig att lyckas denna gång och hur jag i dag lyckats bibehålla vikten i snart två år utan några större problem.
 
I tidningen Må Bra nummer 9 som finns i butik nu beskriver Kjell Enhager (motivationsexpert) min livsstilsförändring med orden; Lindha drevs mer av en önskan, mot-ivation. Hon såg fram emot att bära jeans i allt mindre storlekar. Hon gick TILL något.
Och så var min resa. Jag satte upp nya mål hela tiden som jag nådde fram till och som gav mig styrka så att jag klarade nå fram allt eftersom.
 
Foto; Petra Berggren
 
Först ut i höst är min föreläsning i Sveg!
 
Ser verkligen fram emot den och det ska verkligen bli kul att få föreläsa igen efter sommaruppehållet.
I kaffe pausen kommer jag att bjuda på provsmakningar inom LCHF, bl.a. Frökex från Huså bröd med recept av Birgitta Höglund. Ni kommer även få möjlighet till att köpa deras goda kex till ett förmånligt pris. (kontant betalning gäller) 
 
SVEG Onsdagen den 9/9 kl. 18.15 - 19.45 Anmälan kan göras HÄR
I samarbete med Studieförbundet vuxenskolan
 
 
HÄRNÖSAND Tisdagen den 29/9 Kl. 18.30 - 20.30. Anmälan kan göras HÄR 
I samarbete med Studieförbundet vuxenskolan
 
Samtliga föreläsningar kommer ha kaffepaus med provsmakningar inom LCHF!
 
 VARMT VÄLKOMNA
 
Vill ni att jag kommer till Er ort, kontakta gärna Studieförbundet Vuxenskolan där. Eller mejla mig på lindha.vikstrom@jamtland.st
 
Här ser du mer var jag kommer föreläsa i höst.
 
 
#1 - - Hanna Karlsson:

Tycker det är så roligt att du sparat alla bilder och kläder så man verkligen får se skillnaden. Du är så bra! En riktig inspiration.

Svar: Tack <3
halvalindha

#2 - - Anonym:

Burger King-reklam i din Blogg...man ska prövas...😄

Svar: Dessvärre kan jag inte påverka reklamen.
halvalindha

#3 - - Carolina Thoor:

Härligt inlägg! :D

Svar: Tack :)
halvalindha